Red Bull Amaphiko Connect Başlıyor!

Red Bull Amaphiko Connect için sosyal girişimcilerin başvuruları bekleniyor.

Amaphiko Connect başlıyor!

Toplumsal fayda yaratmak için çalışan sosyal girişimlerin yol haritalarını çizmelerine yardımcı olan global platform Red Bull Amaphiko'nun yoğunlaştırılmış eğitim programı Red Bull Amaphiko Connect bu yıl 24-25 Kasım 2018 tarihlerinde İzmir'de gerçekleşiyor. Projelerini hayata geçirmiş ya da fikir aşamasını geçmiş erken aşama sosyal girişimcilerinin başvurabileceği iki günlük programda; finanstan hukuk süreçlerine, içerik pazarlamasından Red Bull Amaphiko Hikaye Anlatımı Atölyesi'ne kadar birçok konuda alanında uzman isimler yer alacak. Başvurular 10 Kasım'a kadar www.redbull.com.tr/amaphiko adresinden yapılabilir.

Red Bull Amaphiko Connect Başlıyor!

Sosyal ve toplumsal sorunlara çözüm üretmek isteyen sosyal girişimcileri bir araya getirerek, projelerine destek olmayı ve onları geliştirmeyi amaçlayan bir platform olan Red Bull Amaphiko'nun eğitim programı Red Bull Amaphiko Connect bu yıl İzmir Origin'de gerçekleşecek.

24-25 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleşecek olan programda projelerini hayata geçirmiş ya da fikir aşamasını geçmiş erken aşama sosyal girişimlere rehberlik edebilecek konularda eğitimler verilecek. Finansal ve hukuksal süreçler, bir marka yaratmak, hikayeyi doğru anlatmak gibi konuların ele alınacağı programa başvurular 10 Kasım'a kadar www.redbull.com.tr/amaphiko adresinden yapılacak. Sadece sosyal girişimcilere yönelik olacak bu programa seçilecek girişimler ise 17 Kasım'da açıklanacak.

Okuyucu Yorumları