Saat Devi Movado'dan Yeni Bir Akıllı Saat Daha!

Daha önce HP ile birlikte çalışarak şansını deneyen saat devi, şimdi yeni modeli ile tekrar sahneye çıkıyor!

Saat devinden yeni bir akıllı saat daha!

Movado, tasarladığı Android Wear 2.0 saati ile modayı bir adım daha ileri taşımayı hedefliyor. Saat tasarımı markası, yaptığı açıklama ile en son Android giyilebilir işletim sistemini kullanan akıllı saat Movado Connect'in bu güz mevsiminde ABD, Karayipler, Kanada ve Birleşik Krallık'ta piyasaya sunulacağını duyurdu.

Movado Connect, Android Pay yeteneğine, iOS ve Android uyumluluğuna, beş eşsiz kişiselleştirilebilir kadrana ve firmanın "tescilli kenardan-kenara kristal tasarım" olarak adlandırdığı tam bir ekrana sahip.

Her ne kadar Movado Connect'in herhangi bir görüntüsü gösterilmemiş olsa da, lüks saat üreticisi bu ayın sonunda planlanan uluslararası saat ve mücevher fuarı Baselworld 2017'de ürünü tanıtacağını söyledi.

Movado Group içerisinde bulunan diğer iki tasarım markası da – Tommy Hilfiger ve Hugo Boss – bu güz mevsiminde kendi koleksiyonları için Google ile beraber çalışmayı planladıklarını duyurmuş durumdalar ve bu da akıllı saatlerin çok daha lüks ürünler haline geleceklerini gösteriyor.

Movado'nun akıllı saatlere yabancı olduğunu söylemek doğru olmaz. Saat üretici, 2015 yılında HP ile ortaklık kurarak Movado Bold Motion'ı üretmişti ve bu saatin görsel güzelliği, 695 dolar fiyatı ile gölgelenmekteydi.

Movado Connect, beş farklı tasarım ile sunulacak ve başlangıç fiyatı 495$ olarak belirlenmiş durumda. Bu fiyat, bazı orta-üst seviye Apple Watch'ların üzerine ve çoğu ortalama Android Wear cihazının iki katına denk gelmekte. Buna rağmen bu saat, Movado'nun daha önceki akıllı saat çabalarından daha ucuz...

Okuyucu Yorumları