Samsung 7 serisi akıllı monitörler geliyor!

Sıradışı özellikleriyle dikkat çeken Samsung 7 serisi akıllı monitörler, yakında Türkiye'ye geliyor!

Samsung 7 serisi geliyor!

Samsung Electronics Co., Ltd, HDTV 7 Serisi Akıllı Monitör T27TB750EW 'ü çok yakında tüketici ile buluşacak. Samsung tarafından sunulması beklenen HDTV 7 Serisi Akıllı Monitörler; TV olma özelliğinin yanısıra diğer akıllı cihazlara da kolaylıkla adapte edilebilmesiyle kullanıcılara teknolojiyle dolu bir yaşam sunuyor.

Samsung 7 Serisi Akıllı Monitörler; Samsung Akıllı TV'lerde bulunan ve interaktif oyunların oynanmasını sağlayan Smart Hub uygulamalarını çalıştırabilme ve MHL ( Mobile High-Definition Link ) gibi gelişmiş teknolojileri de içinde barındırıyor.

Hem monitör hem TV

Samsung 7 Serisi Akıllı Monitörlerin en büyük yeniliği TV olarak da kullanılabiliyor olması. Smart Hub özelliğine sahip olması sayesinde ise Samsung Apps üzerinden yüzlerce Smart TV uygulamasına ulaşılabiliyor Samsung 7 Serisi akıllı monitörler ile PC'ye bağlanmadan internet tarayıcısı üzerinden Smart Hub'a bağlanmak mümkün.

7 Serisinin sahip olduğu MHL teknolojisi, kullanıcıların Galaxy S2 ve Galaxy Note gibi akıllı telefonlarının bir bağlantı kablosu ile monitöre bağlanmasını sağlıyor. Tüketiciler Samsung Akıllı Monitör 7 serisi ile oyunların, videoların veya cihazda yüklü olan diğer içeriklerin keyfini 1080p'ye varan yüksek çözünürlüğe sahip daha büyük bir ekranda sürebilir, aynı zamanda akıllı telefonlarını şarj edebilirler.

Samsung akıllı monitörler kullanıcıların fotoğraf, video ve diğer multimedya içerikten yüksek çözünürlükte keyif almalarını sağlamanın yanı sıra WiDi ve AllShare özelliğine sahip dizüstü bilgisayar ve PC'lerle kablosuz bağlanma imkanı veren Intel WiDi donanımıyla da dikkat çekiyor. Bu sayede ürün, Samsung tüketicilerine kablolarla uğraşmadan akıllı ev ve ofis ortamı yaratma fırsatı sunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları