Samsung'dan doğayı koruyan monitör!

Samsung'un yeni montörü, her açıdan sunduğu görüntü kalitesi ve çevre dostu olmasıyla dikkat çekiyor

Çevre dostu monitör!

Samsung'un yeni LED Monitör'ü SA350, geliştirilmiş ekran ve görüntü kalitesi ile tüketicilerin, çalışırken ya da oyun oynarken gerçeklik deneyimlerini artırıyor.

Samsung SA350 geleneksel LED Monitörlerin çok daha ötesinde özelliklere sahip. 23 ve 21,5 inçlik ekran seçeneği olan bu monitörler, arkadan aydınlatmalı LED ekran ve crystal-clear görüntü özellikleri ile renkleri iyi bir kalitede ve olduğundan daha gerçekçi gösteriyor. Bu etkileyici monitörün sahip olduğu Magic Angle özelliği ile ekrana hangi açıdan bakıldığının da bir önemi yok. En dar mekanlarda ve en zor açılarda bile sanki ekran tam karşıdaymışcasına kaliteli görüntü veriyor.

Doğayı Koruyan Monitor

Samsung SA350 LED monitorler enerji tasarrufu sağlayan en son teknoloji ile donatılmıştır. Son kullanıcı, Eco Saving özelliği sayesinde, 3 enerji tasarrufu seviyesinden birini seçerek monitorun harcadığı enerjiyi kontrol edebilir. Bu şekilde %50'ye varan enerji tasarrufu sağlayabilir.

Rakiplerinin aksine, Samsung SA350 LED monitor doğayı gerçekten önemsiyor. Samsung'un geliştirdiği Energy Tree (enerji ağacı) özelliği sayesinde, kullanıcılar daha yeşil bir dünya için yaptığı katkıyı görebiliyorlar. Samsung SA350 LED monitordeki herhangi bir çevre dostu özelliği kullanmaya başlandığında ekranda beliren "ağaç" grafiği o anda ne kadar enerji tasarrufu yapıldığını gösteriyor. Yılda 5 kg CO2 tasarruf ederek 1 yeni ağaç dikmiş sayılıyor. Bu monitoru kullananlar doğanın korunmasına da katkıda bulunmuş oluyorlar.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları