Samsung'dan Dev Bataryalı Bir Galaxy Daha Geliyor: Galaxy M32

Samsung'un bir diğer yüksek pil kapasitesine sahip olacak telefonu Galaxy M32'nin kullanacağı bataryanın kapasitesi ve detayları belli oldu.

Bir dev bataryalı Galaxy daha

Samsung'un orta sınıf akıllı telefonlarında yüksek pil kapasitesi sunan modellere imza atması alışılmadık bir durum değil. Çoğu Galaxy A ve Galaxy M serisi telefonunda 4500 mAh veya daha büyük kapasitelere sahip bataryaya yer veren Samsung, özel modelleri olan Galaxy F62 ve Galayx M51'de ise daha yoğun güç için 7000 mAh'lik bataryalar kullanmıştı. Şimdi de benzer bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor gibi görünüyor.

Samsung, uzun pil ömrü sunacak yeni bir orta sınıf akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Bu yeni telefonun adı Galaxy M32 olacakken, şirket bu telefonda yer alacak batarya için bir güvenlik sertifikası şirketi olan DEKRA ile anlaşmaya varmış. Telefonda yer alacak olan pilin model numarası EB-BM325ABN olurken, bu batarya 5830 mAh nominal kapasiteye sahip ve bu da son kullanıcıya 6000 mAh batarya ile pazarlanacağı anlamına geliyor.

Samsung'dan Dev Bataryalı Bir Galaxy Daha Geliyor: Galaxy M32

Samsung'un 6000 mAh pil ile hazırlayacağı Galaxy M32, piyasadaki bir diğer "32" modeli olan Galaxy A32 ile benzer teknik altyapıyı kullanabilir. Buna bağlı olarak Galaxy M32'nin de 90Hz yenileme hızına sahip 6.4 inç boyutunda Super AMOLED ekrana sahip olacağını söyleyebiliriz.

Android 11 ile çalışacak olan Galaxy M32'de MediaTek Helio G80 işlemcinin yer aldığını ve telefonda 64 MP + 8 MP + 5 MP + 5 MP dörtlü kamera kurulumuna ek olarak ön tarafta da 20 MP selfie kamerası bulunduğunu görebiliriz. Muhtemelen yine 4G ve 5G destekli varyantları olacak olan telefonda, Wi-Fi5, Bluetooth 5.0, USB Type-C bağlantı noktası ve kulaklık girişi de bulunacaktır.

Galaxy M32'nin ne zaman tanıtılacağı veya ne zaman satışa çıkacağı ise şimdilik belli değil. Ancak önümüzdeki bir süre var gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları