Samsung'un akıllı yüzüğü Galaxy Ring, Galaxy S24'ü bile gölgede bırakabilir

Söylentilere göre Samsung Galaxy Ring, Samsung Galaxy S24 serisiyle birlikte tanıtılacak. Dahası, bu sıra dışı akıllı yüzük Koreli devin amiral gemisi telefonunu bile gölgede bırakabilir.

Galaxy S24 tanıtımının gerçek yıldızı, Galaxy Ring akıllı yüzük olabilir

Geçen yılın Ekim ayından bu yana Samsung Galaxy Ring'in varlığına dair pek çok işaret gördük. Şimdiyse Samsung'un ilk akıllı yüzüğünün Ocak ayında yapılması planlanan bir tanıtımla piyasaya sürülmeye hazır olabileceği söyleniyor.

Weibo'da yayın yapan @UniverseIce'e göre Samsung Galaxy Ring, Samsung Galaxy S24 serisiyle birlikte tanıtılacak. Aslında sadece tanıtılmakla kalmayacak, aynı zamanda @UniverseIce Galaxy Ring'in "yıldız bir ürün" olacağını iddia ediyor. Bu da Samsung Galaxy S24 serisini bile geride bırakabileceğini gösteriyor.

Aslında Galaxy Ring'in Ocak ayından önce piyasaya sürülmeye hazır olduğunu da tahmin etmek mümkün, ancak Samsung'un bunun için tıbbi cihaz sertifikaları alması gerekebilir ki bu da biraz zaman alabilir. Ticari marka başvurularına ve patentlere dayanarak, Samsung Galaxy Ring'in bir kalp atış hızı monitörü, bir elektrokardiyogram (EKG) ve uyku izleme özellikleri içermesi muhtemel. Ayrıca Samsung Galaxy Watch 6'nın adım izleyici ve kan oksijen izleme özelliklerini de içerebilir.

Ne olursa olsun, Samsung Galaxy Ring muhtemelen şimdiye kadarki en yüksek profilli akıllı yüzük olacak ve "Oura" gibilerine büyük bir rakip haline gelmesi zor görünmüyor. Hatta en iyi fitness takip cihazları arasında bile yerini alabilir gibi görünüyor.