Samsung Galaxy Z Flip 4, sızan yeni fotoğraflardaki gibi görünebilir

Samsung'un sıradaki katlanabilir telefonlarından biri olan Galaxy Z Flip 4'ün çok net fotoğrafları internete sızdı.

Samsung Galaxy Z Flip 4'ün net fotoğrafları sızdı

Geçtiğimiz ay bir grup resmi olmayan görselde Samsung Galaxy Z Flip 4'ün nasıl görünebileceğine dair bazı fikirler edinmiştik. Ancak şimdi YouTuber TechTalkTV tarafından (9to5Google aracılığıyla) paylaşılan yeni görüntüler internete sızdı. Görüntüler daha önceki görsellerle eşleşiyor ve bize cihazın neredeyse var olmayan ekran kıvrımına daha yakından bakmamızı sağlıyor.

Fotoğraflardan birinde cihazın ekranı açık şekilde gösteriliyor ve tipik olarak kıvrımın göründüğü yerde hafif bir parlama bulunuyor. Bu görüntüye göre kıvrım pek belli olmayacak gibi ancak tek bir açıdan kıvrımın nasıl görüneceğini söylemek biraz zor.

Telefonu doğru bir şekilde yatırdığınızda Galaxy Z Flip 3'ün kıvrımı çok net bir şekilde görülebiliyordu. Samsung'un yaklaşmakta olan telefonunda kıvrımı daha da iyileştireceği söyleniyor, ancak gerçekte ne kadar belirgin olduğunu görmek için cihazın sunulmasını beklememiz gerekecek.

Galaxy Z Flip 4'ün sızdırılan fotoğrafları da daha önceki görsellerde de olduğu gibi, bir önceki modele benzer bir şekilde iki tonlu renk düzeni, çift kamera ve selfie kamerası için delikli bir tasarıma sahip bir cihazı gösteriyor. Menteşe biraz daha ince gibi görünse de, katlanarak kapatıldığında cihazın iki tarafı arasında hala hafif bir boşluk var.

TechTalkTV'nin kaynağı, cihazın aynı 12 megapiksel ana ve ultra geniş kameralarla ve 10MP selfie kamerasıyla gelmesini bekliyor. Galaxy Z Flip 3'ün en zayıf yanlarından birinin kamera kalitesi olmasından dolayı bunun üzücü olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca kaynak, yaklaşmakta olan cihazın daha büyük bir 3.700mAh pil ve yükseltilmiş 25W hızlı şarj özelliği ile gelebileceğini söylüyor.

Samsung, muhtemelen Ağustos ayında Galaxy Z Flip 4'ü yatay olarak katlanan kardeşi Z Fold 4 ile beraber sunacak…