Saturn Türkiye'ye geldi

230'dan fazla mağazası olan Saturn, Türkiye'ye geliyor, 45.000'den fazla ürün sunuyor...

Saturn Türkiye'ye geldi

Avrupa'nın Türkiye ile birlikte toplam 13 ülkesinde 230'dan fazla mağazası bulunan Saturn, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor.

Yeni mağazasını 29 Ekim Perşembe günü, saat 06:00'da Forum İstanbul'da açacak olan Saturn, bir fuar havası sunmayı amaçlıyor. Bunun için 4.300 m2 alan üzerine kurulu mağazasında, 45.000'i aşkın ürününü Türk müşterilere sunacak.

Saturn Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Yıldırım Karaali, basınla gerçekleştirdiği toplantıda Saturn'e ilişkin bilgiler aktardı. Türkiye'nin uzun süredir gösterdiği siyasi ve ekonomik istikrarın, Saturn'un Türkiye pazarına girme kararı almasında etkili olduğunu belirten Karaali, "Türkiye, genç nüfusun ağırlıkta olduğu 70 milyonu aşkın nüfusu ve hızlı büyüme grafiği ile yatırım için çok cazip bir ülke konumunda bulunuyor. Modern ve en yeni teknoloji ürünlerine sahip bir marka olarak özellikle genç, yeniliklere açık ve teknolojiyi yakından takip eden nüfusun, markamızı seveceğine ve kısa sürede benimseyeceğine inanıyoruz" dedi.

İşte mağazanın sunmayı vaat ettiği hizmetler

İşte mağazanın sunmayı vaat ettiği hizmetler
45.000'den fazla ürün bulunacak

Saturn'un Türkiye'ye büyük hedeflerle geldiğini söyleyen Karaali, "Elektronik mağazacılık pazarı Türkiye'de yüksek potansiyele sahip. Biz de Saturn farkını bu pazarda yaşatmak ve tüketicilerin beklentilerini en iyi şekilde ve Saturn farkıyla karşılamak hedefindeyiz. Bu rekabette gücümüzü göstereceğiz. Büyük konuşmak için buradayız." açıklamasında bulundu.

Karaali "Teknolojiyi yaşamının en keyifli parçalarından biri haline getirmiş kişilere Saturn farkını yaşatmak amacıyla Türkiye'de yayılma politikamız hızlı olacak. Önümüzdeki dönemlerde açılacak olan yeni mağazalarımızın hazırlıklarına şimdiden başladık. Yaratacağımız istihdamla kriz etkilerini hafifletmeye çalışacağız. 2010 yılında, Avrupa'daki başarımızı Türkiye'de de sürdürmek ve en yüksek ciroya ulaşmak hedefindeyiz." dedi.

Saturn'ün sunmayı vaat ettiği hizmetler ise şöyle:
• En teknolojik ürünler ve en düşük fiyat garantisi
• Donanımlı eğitimler alan satış personelimiz ile uzman danışmanlık hizmeti
• Küçük bir ücret karşılığında, dileyen müşteriye özel garanti süresi uygulama hizmeti, Saturn Plus Garanti ile 5 yıl ürün garantisi
• İstanbul ili içerisinde ücretsiz eve teslimat hizmeti
Montaj ve servis danışmanlığı hizmeti

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları