Ses Sistemleri Efsanesi Altec Lansing Türkiye'de!

TNB A.Ş., ses sistemleri dünyasının tanınmış ve köklü markalarından Amerikan Altec Lansing'in Türkiye distribütörü olduğunu duyurdu.

Altec Lansing Türkiye'de!

Geçmişi 1927'ye uzanan Altec Lansing markası; ilk mikrofon, ilk hoparlör sistemi, ilk ev hi-fi sistemi, ilk profesyonel kayıt stüdyosu gibi birçok ilklere imza atmıştır. Günümüzde dünya çapında satılan, ses dünyasının en iyi bilinen marka ikonlarından biridir. Uzun yıllara dayanan tecrübesiyle Altec Lansing'in yenilikçi, zengin ürün gamı ve efsanevi ürün kalitesi, uzmanlığın ve performansın da sınırları zorlamaktadır. Altec Lansing, ses cihazlarındaki bilgi ve deneyimlerini kullanarak tüm cihazlarla tüketicilere tam bir ses deneyimi sağlamayı amaçlamaktadır.

Ses Sistemleri Efsanesi Altec Lansing Türkiye'de!

Profesyonellere ve müzikseverlere daima eşsiz ses kalitesi sunan Altec Lansing, yenilikçi ürünlerini değişen dijital dünyanın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak sunmaya devam etmektedir.

Ses Sistemleri Efsanesi Altec Lansing Türkiye'de!

Altec Lansing Türkiye pazarında bilişim sektörünün iyi bilinen köklü ve güçlü firmalarından TNB A.Ş. işbirliği yaparak dünya pazarındaki haklı şöhretini Türkiye pazarında pekiştirmeyi hedeflemektedir.

Zengin bir ürün yelpazesine sahip Altec Lansing, birçok farklı modelden oluşan indoor, outdoor, taşınabilir hoparlör seçenekleri, kulaklıklar ve IT hoparlörler ile farklı tüketici ihtiyaçlarına yanıt vermektedir.

Ses Sistemleri Efsanesi Altec Lansing Türkiye'de!

Markanın ünlü tasarımcı Christian Lacroix tarafından tasarlanan özel ürünleri de yakın zamanda TNB A.ş. tarafından tüketicilerin beğenisine sunulacaktır.

Altec Lansing ürünleri seçkin perakende ve online satış noktalarında, Ağustos ayının ilk haftasından itibaren raflardaki yerini almıştır.

Okuyucu Yorumları