Tarantino son filminde her şeyin başladığı yere dönüyor

Usta yönetmen Quentin Tarantino final filminde başladığı yere geri dönüyor... Quentin Tarantino'nun son filmi The Movie Critic, kariyerine başladığı Kaliforniya'da çekilecek. Tarantino bu filmden sonra emekli olmayı planlıyor.

Tarantino son filminde her şeyin başladığı yere dönüyor

Quentin Tarantino'nun son filmi The Movie Critic, usta yönetmenin kariyerinin başladığı ikonik bir çekim mekânına geri dönüyor. Tarantino kariyerine ilk olarak 1992 yılında Rezervuar Köpekleri ile başlamış; 1994 yapımı bir sonraki filmi Ucuz Roman (Pulp Fiction) ile sinema dünyasındaki ününü pekiştirmişti. Dokuz filmin ardından, The Movie Critic Tarantino'nun son uzun metrajlı projesi olacak.

Ünlü yönetmen The Hollywood Reporter'a, sinemalarda gösterime girecek son filmiyle ilgili planlarını açıkladı. Çekimlere 2023 sonbaharında başlamayı planlayan Tarantino, filmin çekimleri için Rezervuar Köpekleri'ni çektiği Kaliforniya'ya döneceğini söyledi. Tarantino, Kalifornia'nın sinema tarihindeki önemine ve oradaki ekiplerin sıkı çalışmasına övgüler yağdırdı.

Tarantino, "Kaliforniya'da çekim yapmayı seviyorum. Film yönetmeye burada başladım ve son sinema filmimi de dünyanın sinema başkentinde çekmem uygun olur. Ekipler şimdiye kadar çalıştıklarımın en iyisi ve mekanlar muhteşem" diyor.

EMEKLİ Mİ OLACAK?

Tarantino son sinema filminden sonra emekli olma niyetini daha önce açıklamıştı. Bu konu da sinema dünyasının gündeminde. Bazı oyuncular ise şimdiden son filminde Tarantino ile çalışmak istediklerini söylüyor.

Tarantino'nun The Movie Critic sonrası neler yapacağı gizemini koruyor, ancak roman yazmaya ve televizyon şovları hazırlamaya ilgi duyabileceği belirtiliyor. The Movie Critic, 1970'lerin Kaliforniya'sında geçiyor ve bir yazarın hikayesine odaklanıyor.