Ubisoft, Rainbow Six: Siege İçin Büyük Sürprizini Duyurdu

Ubisoft, Rainbow Six: Siege oyuncularını fazlasıyla mutlu edecek, sürpriz bir açıklamaya imzasını attı.

Rainbow Six: Siege'e büyük sürpriz

Ubisoft Forward 2020 etkinliği oldukça yoğun geçti. Aralarında bir Prince of Persia remake'i, Scott Pilgrim oyununun yıllar sonra geri dönüşü, bir açık dünya tehlikeli sporlar (extreme sports) oyunu Riders Republic ve daha önce Gods and Monsters olarak bilinen oyun Immortals: Fenyx Rising'in de bulunduğu pek çok yeni oyun duyuruldu.

Fransız oyun üreticisi, bütün bu duyurularının arasında en popüler oyunlarından biri olan Rainbow Six: Siege hakkında ufak ama önemli bir bilgi de verdi. Ubisoft, oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X'e geleceğini duyurmanın yanı sıra, online taktiksel nişancı oyununun 120fps yenileme hızı ile 4K oynanabileceğini söyledi.

Ayrıca Ubisoft, oyun endüstrisinde artık normalleşmeye başlayan bir şekilde Rainbow Six Siege sahiplerinin oyunun yeni nesil sürümüne ücretsiz yükseltme yapabileceklerini de doğruladı. Ancak yeni nesil yayımı hakkında henüz başka bir açıklama yapılmış değil.

Ubisoft ayrıca, Rainbow Six Siege: World Cup adlı uluslararası yarışmayı da duyurdu. Bu yarışmada Dünya genelinden oyuncular katılarak büyük ödül için yarışacak.

Okuyucu Yorumları