Ücretsiz indirin: Zone Alarm Pro 2010

ZoneAlarm Pro 2010'a ücret ödemeden sahip olmak için son şansınız: Gerekli bağlantılar burada...

Yetişen indiriyor!

Güvenlik firması ZoneAlarm normalde 40 Dolara satışa sunduğu Pro 2010 sürüm güvenlik duvarını 24 saat boyunca ücretsiz olarak indirmeye sunuyor.

Ücretsiz ZoneAlarm Free ile karşılaştırıldığında daha kapsamlı fonksiyonlar sunan koruma programı, işletim sistemine bilgisayardaki tüm programları ve işlemleri denetleyen ve şüpheli davranışları engelleyen bir güvenlik duvarı entegre ediyor.

Ayrıca ZoneAlarm Pro 2010 önbelleği, çerezleri, tarayıcı geçmişini ve parolaları silebiliyor; böylece internette tamamen anonim sörf yapılabiliyor. Kimlik koruma fonksiyonu sayesinde hesap numarası gibi gizli bilgilerin üçüncü kişilerin eline geçmesini engelliyor.

İngilizce dilindeki 2010 sürümü Windows 7'de de çalışıyor ve güvenlik duvarı dışında kendini sürekli güncelleyen bir anti-virüs motoru da sunuyor. Üreticiye göre spyware koruması da yeniden elden geçirildi.

İndirmeye başlamak üreticinin web sitesine girip "Download now" butonuna basın ve e-posta adresinizle kaydolun. Lisans 1 sene boyunca geçerli ve 3 PC'de kullanılabiliyor.

İndirme fırsatı: ZoneAlarm Pro 2010

Okuyucu Yorumları