Ultra Street Fighter 4'te büyük hatalar!

PlayStation 4 kullanıcılarının uzun süre beklediği oyun geldi; beraberinde büyük hataları da getirdi

Efsane oyunda büyük hatalar!

Ultra Street Fighter 4, yakın zaman önce PlayStation 4 için yayınlandı. Ama ne yazık ki ortaya garip bir hatalar listesi çıktı. Capcom ise, kötü bir şekilde PS4'e aktarılmış olan oyun hakkında hayranların şikayetlerini dinlediğini ve çözüm çabalarını artırdığını söylüyor.

Capcom-Unity blogunda, Capcom'un hayranlara yönlendirdiği bir açıklama bulunuyor. Bu açıklamada şöyle deniyor: "Sorun yaşayan ve bir yama bekleyen kişiler için, SCEA'nın Third Party Production grubu tarafından geliştirilen ve yayınlanan PS4 sürümü ile sorunlar yaşadığınızın farkındayız. SCEA ve Capcom, bazı oyuncuların karşılaştıkları sorunları incelemekte ve mümkün olduğunca hızlı bir şekilde bunları çözmeye çalışmakta. İlerlememiz hakkında güncellemeler sunmaya devam edeceğiz."

Dövüş oyunları konusunda düzenlenecek olan büyük EVO 2015 turnuvası için kısa bir süre kalmış durumda ve turnuvanın baş aktörü Ultra Street Fighter IV'ün PS4 sürümü olacak. Capcom'un bu etkinliğin öncesinde Ultra Street Fighter IV'ü düzgün bir şekilde çalışır hale getirmesi gerekiyor. Bu yüzden, çok yakında bir güncelleme geleceğine kesin gözüyle bakabiliriz...

Okuyucu Yorumları