Uzaylılar dünyayı işgal ederse, Barack Obama dünya için savaşacak

Bir bilim kurgu hayranı olan eski ABD Başkanı Barack Obama'yı dizilerinde oynatmak isteyen yapımcılar başkanın kapısını çalıyor ama ret cevabı alıyorlar. Ancak son denemelerinde, hiç de beklemedikleri bir cevap aldıkları konuşuluyor.

Uzaylılar dünyayı işgal ederse, Barack Obama dünya için savaşacak

Eski ABD Başkanı Barack Obama, sıkı bir bilimkurgu hayranı. Yayınlanan bilimkurgu dizilerini veya filmlerini sık sık takip ediyor ve bunlar hakkında medya önünde de yorum yapmaktan geri kalmıyor. Ayrıca kendisi bir bilimkurgu filminin de senaristi. Aslında çok ses getiren Leave the World Behind filminin yapımcıları olarak filmde Obama çiftinin isimleri geçse de, Barack Obama'nın filmin öyküsünü oluşturduğu biliniyor.

Eski başkanın sinema ve dizi sektörüne ilgisini gören yapımcılar da onu bir bilimkurguda oynatmak için kapısını sık sık çalıyorlar. Ancak başkanın yanıtı değişmiyor: Hayır.

Yine de son teklifi reddederken, yapımcıya bir de not gönderdiği söyleniyor. Game of Thrones'un yaratıcılarından olan David Benioff ve D.B. Weiss'in açıklamalarına göre ikili, Obama'ya yaptıkları oyunculuk teklifinin cevabı olarak, "rolü reddediyorum, çünkü gerçek bir uzaylı istilası olursa kendimi o savaşa saklıyorum" mesajını aldılar.

Obama bir uzaylı saldırısı sırasında gerçekten savaşa girer mi bilmiyoruz ama bu haberden bizim anladığımız şu ki, Game of Thrones'un yapımcıları uzaylı istilasını konu eden bir dizi veya film hazırlığı içinde. Yakında duyurusunu yaparlarsa kimse şaşırmasın...