vivo, V30 Akıllı Telefonunda Anneler Günü'ne Özel İndirim Kampanyası Başlattı

Anneler Günü'ne özel bir kampanya başlatan vivo, 12 Mayıs'a kadar geçerli kampanyası kapsamında V30 512GB akıllı telefonda geçerli 4.000 TL indirim kuponu ve 2 yıl üretici garantisine ek 1.499TL değerinde 1 yıl üretici garantisi hediye ettiğini duyurdu.

vivo, V30 Akıllı Telefonunda Anneler Günü'ne Özel İndirim Kampanyası Başlattı

Anneler Günü, Türkiye'de bu yıl 12 Mayıs Pazar gününe denk geliyor. Annelerin sadece bir gün değil her gün mutlu edilmeleri gerekse de Anneler Günü'nde annenizi daha fazla mutlu etmek de mümkün. Bu kapsamda vivo, bu özel gün için yeni akıllı telefonu V30'a özel bir kampanya başlattığını duyurdu.

vivo'nun 12 Mayıs'a kadar geçerli kampanyası kapsamında, vivo'nun online mağazası üzerinden satın alacağınız vivo V30 512GB akıllı telefonda geçerli 4.000 TL indirim kuponu ve 2 yıl üretici garantisine ek 1.499TL değerinde 1 yıl üretici garantisi hediye ediliyor.

vivo'nun normal bir flaşa göre 19 kat daha geniş alana 50 kat daha yumuşak ışık yaydığını iddia ettiği Star Işığı portresi özelliği ile öne çıkan akıllı telefonu V30, Türkiye'de pil sağlığı takip fonksiyonuna sahip ilk Android akıllı telefon olma özelliğini taşıyor. Şirket, V30 için 4 yıl boyunca geçerli, pil sağlığı yüzde 80’in altına düşerse ücretsiz değişim garantisi sunuyor.

Akıllı telefonun içerisindeki pilin, 1.600 şarj ve deşarj döngüsünden sonra sağlık düzeyinin yüzde 80’in altına düşmediği, Süper Pil Tasarrufu ve BlueVolt teknolojilerinin ise cihazda daha güvenilir ve uzun pil ömrü sunduğu iddia ediliyor. Ayrıca vivo, kullanıcıların pil sağlığı fonksiyonunu daha iyi anlaması için telefona pil sağlığı takip özelliği eklediğini belirtiyor. Buna göre kullanıcılar, istedikleri zaman telefonunun pil sağlığını kontrol edebilecek.

vivo, Star Işığı Portresi'nin geliştirilmiş kamera sistemi ile stüdyo kalitesinde portreler çekebildiğini belirtiyor. Yüze yansıyan kötü ortam ışığının yarattığı negatif etkileri gidermeyi amaçlayan Star Işığı Portresi, ayrıca yüzdeki karanlık bölgeleri doğal bir ışıkla aydınlatarak yüzün daha aydınlık görünmesini sağlamayı hedefliyor. Star Işığı Portresi'nin en iyi sonucu elde etmek için ortam parlaklığı ve insanların kameraya olan uzaklığına göre parlaklığı akıllı bir şekilde ayarlayabildiği, bu özellik sayesinde çekimlerde nesne yakınken ışık yumuşak ve eşit, nesne uzaktayken ışık parlak ve net olduğu iddia ediliyor.