vivo’dan TWS2 ANC Kulaklık Kampanyası

vivo, 15 – 31 Mayıs tarihleri arasında myvivoshop.com’dan V25 ve Y35 model akıllı telefon satın alan kullanıcılara telefonlarıyla birlikte kullanacakları TWS2 ANC kulaklıkları hediye ediyor.

vivo’dan TWS2 ANC kulaklık kampanyası

vivo, online satış platformu myvivoshop.com’da yeni bir kampanya başlattı. Şirket, 15 – 31 Mayıs tarihleri arasında myvivoshop.com üzerinden V25 ve Y35 model akıllı telefon satın alan kullanıcılarına 1.599 TL değerinde TWS2 ANC kulaklık ve sepet indirimleri ile toplamda 5.500 TL değerinde kazanç fırsatı sunuyor. V25 ve Y35 modelleri ayrıca 2 büyük Android güncellemesi ve 2 yıllık standart garantiye ek 1 yıl üretici garantisi ile toplam 3 yıl garanti ile geliyor.

TWS2 ANC Kulaklık Özellikleri Neler?

TWS2 ANC kulaklık, 4,7 gram ağırlığı ve kulağa tam oturan tasarımı ile rahat bir kullanım sunuyor. Gelişmiş akustik tasarımı, 12,2 mm’lik güçlü bas sistemi ve 40 dB “Gelişmiş Gürültü Önleme” özelliği ile dikkat çekiyor. Gelişmiş gürültü önleme özelliği sayesinde telefon görüşmelerinde ve sevilen şarkılar dinlenirken tek tuşa basarak dış sesleri minimize edebiliyorsunuz. Ayrıca bu özellik gürültü engelleme derecesini otomatik olarak ayarlayabiliyor veya şeffaflık modu ile çevre seslerini daha rahat duyma imkanı da tanıyor.

29 saatlik pil ömrüne sahip TWS 2 ANC kablosuz kulaklıklar aktif gürültü önleme özelliği açıkken 4,1 saate, bu özellik kapalı olduğunda ise 7,3 saate kadar kullanım imkanı sunuyor.

15-31 Mayıs tarihleri arasında devam eden kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi için https://myvivoshop.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.