Western Digital'den Öğrencilerin Hayatını Kolaylaştıracak 4 Depolama Çözümü

Okullar açılıyor, peki öğrencilerin artan fotoğraf, doküman ve içeriklerini güvenli koruyacak teknolojik cihazları hazır mı?

WD'den 4 depolama çözümü

Geçtiğimiz son bir yılda, öğrencilerin öğrenme ortamlarında büyük bir değişiklik yaşandı ve teknoloji, bu değişimde kilit bir rol oynadı. Dijital öğrenmenin doğal bir sonucu olarak, yedekleme seçenekleri ve taşınabilirlik ile birlikte hızlı ve güvenli depolama çözümleri, öğrenim sürecinde oldukça önemli hale geldi. Yeni eğitim dönemine hazırlanan öğrencilerin dijital depolama tercihi olan Western Digital sayesinde öğrenciler kayıp riskini minimumda tutuyor. Nasıl mı?

iXpand Flash Drive Go: Mobil ve Tabletlerin olmazsa olmazı

iXpand Go ile mobil ve tablet cihazlardaki o değerli depolama alanlarını boşaltma kararı vermek çok kolay. Öğrenciler fotoğraf ve videolarını doğrudan bu sürücüye kaydedecek şekilde çekebilir. Yüksek hızlı USB 3.0 bağlantısı ile iXpand Go'larından bilgisayarlarına hızla dosya aktarabilir ve cihazlar arasında e-postayla fotoğraf göndermeye artık veda edebilir. Öğrenciler; 64 GB, 128 GB veya 256 GB dahil olmak üzere çeşitli kapasiteler arasından kendilerine en uygun seçimi yapabilir.

Ultra Dual Drive Go USB Type-C: Şık ve Modern

Ultra Dual Drive Go depolama sürücüsü, öğrencilerin dosyalarını USB Type-C girişli akıllı telefon, tabletler ve Mac'ler ile USB Type-A girişli bilgisayarlar arasında kolayca taşımalarını sağlıyor. Kolay ve güvenli taşınabilirlik için tasarlanan cihazı öğrenciler hasar görme korkusu olmadan yanlarından eksik etmedikleri sırt çantalarına atabilir. 512 GB'a kadar uzanan yüksek kapasite ile çok daha fazla fotoğraf çekmelerine olanacak sağlayan Ultra Dual Drive Go ile tüm cihazlardan bu sürücü içindeki dosyalara kolayca erişebilirler.

Western Digital'den Öğrencilerin Hayatını Kolaylaştıracak 4 Depolama Çözümü

My Passport SSD: Verimliliği Bir Adım Öteye Taşıyın

Önemli içeriklerinizi My Passport SSD içerisine kaydedin, hızlıca erişim sağlayın ve onları güvenle saklayın. Öğrenciler, 1050 MB/sn'ye varan okuma hızları, 1000 MB/sn'ye varan yazma hızları ve geniş depolama kapasiteleriyle dijital dünyalarına her zaman, her yerden erişebilir. Çeşitli renklerde şık, kompakt, zarif metal bir tasarıma sahip olan My Passport™ SSD, güvenilir bir performans sunmak üzere tepeden tırnağa yeniden tasarlandı. İhtiyacınıza göre 512 GB, 1 TB, 2TB ve 4TB arasından kapasitenizi seçebilirsiniz.

SanDisk Extreme Portable SSD: Daha Fazla Güç Arayanlar İçin

Öğrencilerin hareketli dünyasına uyum sağlayacak güçlü bir depolama çözümüne mi ihtiyacınız var? SanDisk Extreme® Portable SSD, hem öğrencilerin mobil yaşam tarzına uygun hem de verdiği güvenle yaratıcılığınızı da katlayacak türden. 1050MB/s okuma ve 1000MB/s yazma hızları ile önceki nesilden neredeyse iki kat daha hızlı olan bu sürücü, harika içerikler oluşturmak veya inanılmaz çekimler yapmak için mükemmel bir seçim. Hem taşınabilir hem yüksek kapasiteli bir sürücü olan SanDisk Extreme Portable SSD, iki metreye kadar düşme koruması ve IP55 su ve toza dayanıklılık avantajı ile her şeyin üstesinden gelebilecek güçte. 4 TB'a kadar sunduğu yüksek depolama alanıyla tüm yaratıcı işleriniz ve fikirleriniz için can dostunuz.

Okuyucu Yorumları