Windows 7'yi indirmeye devam...

Microsoft'tan, hala Windows 7'yi denemeyenlere büyük müjde: İndirmeye devam...

Windows 7'yi indirmeye devam!

Windows 7 Enterprise sürümünü denemek isteyenlere iyi haber, bu ücretsz deneme sürümünün indirme süresi yıl sonuna kadar uzatıldı.

İndirip deneyenler 90 gün boyunca yani yaklaşık 3 ay süreyle kullanabilecekler. Bu deneme süreci 1 Eylül 2009'da başlamıştı. Enterprise sürümü olması kafanızı karıştırmasın, isteyen herkes bu sürümü indirip denemekte özgür.

Enterprise'ın esas hedef kitlesi elbette büyük iş yerlerindeki kullanıcılar oluyor. BT profesyonellerine şirketteki ihtiyaçlarını karşılamakta yardım etmek için tasarlanan bu sürüm, gelişmiş ağ ve dosya şifreleme özelliklerine sahip. Ama esas özelliği Microsoft ile olan anlaşma ve sağlanan özel destek oluyor.

İşte indirme bağlantısı

İşte indirme bağlantısı
İndirin deneyin

İndirildiğinde 10 gün içerisinde deneme sürecinin başlatılması gerekiyor.

Deneme sürümünün hiçbir eksiği yok, tam ve düzgün çalışan bir Windows 7 Enterprise. 90 gün sonunda kullanmaya devam etmek isterseniz satın almanız ve temiz bir kurulum yapmanız gerekiyor.

Windows 7 Enterprise sürümü lisansları, sadece Microsoft Software Assurance Volume Licensing Program, yani şirket iş ortaklarına satılıyor. OEM olarak ya da perakendecilerden kutulu olarak satın almak mümkün değil.

Download: Windows 7 Enterprise

Okuyucu Yorumları