Yeni iPhone 5SE ve fazlası, bu tarihte...

iPhone 5SE, iPad Air 3 ve yeni fazlası için beklenen tarih, büyük oranda beldi oldu!

Yeni iPhone bu tarihte...

Apple, geçen yılın ardından yine yılın ilk çeyreğinde düzenleyeceği etkinlik için nihayet bir tarih belirlemiş gibi görünüyor. Teknoloji devi yeni iPhone, iPad ve Apple Watch kayışlarını Mart ayında görücüye çıkarabilir.

9to5Mac ve BuzzFeed'de yer alan haberlere göre 15 Mart'ta gerçekleştirileceği söylenen etkinlik Eylül'deki iPhone 7 tanıtımı kadar büyük olmasa da yine de büyük bir yankı uyandıracak.

Etkinlik tarihine dair daha önceki tahminler yine Mart ortasını, hatta 14 Mart'ı işaret ediyordu. Fakat bu iki yeni kaynaktan gelen bilgilere söz konusu etkinliğin 15 Mart'ta gerçekleşeceğini şimdiden söyleyebilriz. Daha çok ses getiren sonbahar dönemindeki iPhone tanıtımları öncesinde geçtiğimiz yıl da 9 Mart'ta bir etkinlik düzenleyen Apple, o etkinlikte Apple Watch'u görücüye çıkarmıştı.

Önümüzdeki ay gerçekleşmesi beklenen bu yeni etkinlikte de iPhone 5S'in yerine geçmesi beklenen 4 inç'lik iPhone 5SE, 9,7 inç ekranlı iPad Air 3 ve yeni Apple Watch kayışlarının tanıtılacağı tahmin ediliyor.

Okuyucu Yorumları