iPhone 14 Pro'da can sıkan bir sorun daha ortaya çıktı

iPhone 14 Pro modellerinden birini kullanıyorsanız, bu can sıkıcı sorun sizin de keyfinizi kaçırabilir...

iPhone 14 Pro'da can sıkan bir sorun daha ortaya çıktı

iPhone 14 Pro'nuzu yerel ağınıza bağlamada veya yeniden başlatmadan şarj etmede sorun yaşıyorsanız, bu sorunu yaşayan tek kişi değilsiniz.

Temel iPhone 14'ün yükseltilmiş bir versiyonu olmasına rağmen, kullanıcılar iPhone 14 Pro'larının etkileyici Dynamic Island ve uydu telefonu özelliklerinin yanı sıra birkaç ekstra sorunla geldiğini bildiriyorlar. Kullanıcıların bildirdiği en yaygın sorun, iPhone 14 Pro'nun MagSafe veya bir Lightning kablosu aracılığıyla şarj olurken kendi başına yeniden başlaması olarak gözüküyor ve bu şikayet, rahatsız edici pil ömrü sorunlarına ekleniyor.

Neyse ki, iPhone 14 Pro düzenli kullanım sırasında istem dışı yeniden bbaşlıyor gibi görünmüyor, bu nedenle sorunun tamamen yıkıcı olmadığını söyleyebiliriz. Ancak yine de bazı kullanıcıların bildirdiği gibi yeni akıllı telefonunuzun şarj sırasında her 10 dakikada bir yeniden başlatılması yeterince can sıkıcı bir deneyim. Bazı kişiler, bu soruna bir çözüm olarak arka planda uygulama yenilemeyi devre dışı bırakmayı öneriyor.

Bu ayar değişikliğinin neden iPhone 14 Pro'nun şarjını düzelttiği belli değil, ancak yine de kullanıcılar Ayarlar'a gidip Genel sekmesini açarak, Arka Plan Uygulaması Yenileme'ye gidip dokunarak ve ardından ekranın üst kısmındaki seçeneği kullanarak bunu kapatmanın sorunu çözdüğünü buldular.

iPhone’un bazen görüşme sırasında çağrının kapanmasına sebep olan bağlantı sorunu ise Verizon ağı ile sınırlı gibi görülüyor ancak henüz sorunun kesin sebebi belirlenmiş değil…