Squid Game'in yönetmeninden "daha da fazla şiddete hazırlanın" mesajı

Netflix’in 2021’de çok beğenilen dizisi Squid Game’in yönetmeni, bir sonraki projesiyle daha fazla şiddet sunacağını söylüyor. Yeni filmi Killing Old People Club hakkında konuşan Hwang Dong-hyuk, Squid Game ikinci sezon için de ipuçları verdi.

Squid Game'in yönetmeninden "daha fazla şiddet" sinyali

Squid Game’i muhtemelen izlemişsinizdir. İzlemeyen neredeyse yok çünkü. Netflix’te 2021 yılında yayınlanan Güney Kore yapımlı dizi büyük ilgi toplamış ve öte yandan fazlasıyla da şiddetli bulunmuştu. Ancak Squid Game’i izlediyseniz ve şiddet dozajını yüksek bulduysanız, biraz daha fazlasına hazırlansanız iyi edersiniz, zira dizinin yönetmeni yeni bir açıklamada bulundu: “Yeni filmim daha şiddetli olacak!

Squid Game’in yönetmeni Hwang Dong-hyuk, şu an yeni bir film üzerinde çalışıyor. Filmin adı da belli: Killing Old People Club. Filmin konusu henüz resmi olarak açıklanmış olmasa da konunun Umberto Eco’nun adı paylaşılmayan bir romanından esinlendiği belirtiliyor. Umberto Eco, "Gülün Adı" isimli romanıyla tanınıyor ve 1986 yılında bu romanın da Der Name der Rose isimle beyaz perdeye taşındığını ve filmin başrolünü de Sean Connery’nin oynadığını bu noktada belirtelim.

Yine fazlasıyla kaliteli bir yapım olacağı muhakkak, ancak yönetmenin söylediği gibi filmin şiddet dozajı ne kadar yüksek olacak, şimdiden kestirmesi güç. Bunu ancak film vizyona girdiğinde anlayabileceğiz.

Bu arada yönetmenden Squid Game 2’inci sezon için de haber var: “Squid Game’in 2’inci sezonunun 2024’ün sonunda Netflix’te yayınlanması ümidiyle şimdi Güney Kore’ye diziyi yazmaya dönüyorum.” Ne diyelim, her 2 yapımı da heyecanla bekliyoruz.