Overclock tutkunları için ideal.

Mavi ve gri renkli ferah tasarımıyla göz dolduran FM2-A85XA-G65, hız aşırtmalar için ideal.

MSI FM2-A85XA-G65 İnceleme
CHIP Online Notu 91
  • Kolay hız aşırtma seçeneği
  • Geniş hız aşırtma seçenekleri
  • CrossFire desteği
  • Kutu içeriği

MSI'ın A85X yongasetli anakartı olan FM2-A85XA-G65, işlemci konusunda AMD'den şaşmayan kullanıcılara sunuluyor. Yüksek performans ve düşük güç tüketimini hedefleyen kart, uygun bir alternatif olarak dikkat çekiyor. Güce ihtiyaç duyan kullanıcıların yanı sıra oyunseverlere de hitap eden FM2-A85XA-G65; AMD Crossfire, OC Genie II ve Military III özelliklerine ev sahipliği yapıyor.

Mavi ve gri renklerinin hoş uyumuna ev sahipliği yapan MSI FM2-A85XA-G65, oldukça ferah bir tasarıma sahip. AMD A85X yongasetli olan kart, AMD A10/A8/A6/A4 serisi işlemcileri destekliyor ve üzerinde 4 adet DDR3 bellek slotu bulunduruyor. Toplamda 64 GB'a kadar bellek desteği veren kart, hız aşırtmalarda 2400 MHz'e kadar destek sunuyor. 8 adet 6 GB/sn desteği sunan SATA bağlantı noktası bulunduran kart, bağlantıları arasında ise 2 adet USB 3.0, 4 adet USB 2.0, HDMI ve diğer standart arabirimleri bulunduruyor. FM2-A85XA-G65'in arayüzüne baktığımızda ise ClickBIOS II ile hem UEFI BIOS hem de Windows'tan kullanabilmesi büyük avantaj yaratıyor. Bu sayede sistem ayarlarınızı rahatlıkla yapılandırabiliyorsunuz. Arayüzün grafiksel olması sayesinde değişiklikleri kolaylıkla yapabiliyor ve hız aşırtma işlemine dilediğiniz gibi müdahalede bulunabiliyorsunuz.

AMD CrossFire teknolojisiyle gelen FM2-A85XA-G65, bu sayede birden fazla grafik kartı kullanmak isteyen kullanıcılara iyi bir platform sağlayabiliyor. OC Genie II teknolojisi ile de bir saniye içinde hız aşırtma sağlayabilen kart, oyunlarda %15 oranında hız artışı sağlayabiliyor. En yüksek kalite ve kararlılık için Military Class III bileşenleriyle donatılan FM2-A85XA-G65'te, tüm parçalar daha iyi performans alabilmeniz adına düşünülmüş. Böylece yaptığınız hız aşırtmalarda performans kaybı yaşamanız engelleniyor.

Özetle

Hız aşırtma seçenekleri ve CrossFire desteğiyle birlikte başarılı bir kart olan FM2-A85XA-G65, hem yüksek performans hem keyifli oyun deneyimi vadediyor.

Kimler Almalı

Eğer AMD tabanlı bir anakart arayışı içindeyseniz MSI FM2-A85XA-G65 aradığınız model olabilir. CrossFire desteği de sunan FM2-A85XA-G65, böylece oyunseverlere de hitap ediyor.

Alternatifleri

Eğer AMD tabanlı bir kart değil de Intel'e destek veren bir anakart arıyorsanız MSI'ın size uygun anakart modelleri de bulunuyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli MSI FM2-A85XA-G65
Ürün Markası MSI
CHIP Online Notu
91
Yonga AMD A85X
İşlemci Desteği AMD A10/A8/A6/A4 serisi
Bellek Desteği 4 x DDR3 DIMM 64 GB
Bağlantılar USB 3.0 (2 adet), USB 2.0 (4 adet), HDMI, VGA, DVI, LAN
Yapı ATX
Okuyucu Yorumları