Power Rock III'ü yakından inceledik.

Next'in cep telefonunuza özel "akıllı" güç deposu Power Rock III'ü her yönden inceledik!

CHIP Online Notu 89
  • Şık ve kullanışlı tasarım
  • İyi performans
  • Çift USB çıkışı
  • Taşıma kılıfı
  • Ek aparat yok

Akıllı cep telefonu şarjının sürekli tükenmesinden şikayetçi olanlar için son dönemde revaçta olan taşınabilir şarj cihazları gerçekten iyi iş görüyor. Bu cihazlardan biri olan Next Power Rock III de incelediğimiz son ürünlerden biri. Alman tasarımcı Master Jones tarafından tasarlanan Power Rock III, işleviyle olduğu kadar tasarımıyla da şık bir model olarak dikkat çekiyor.

Birbirinden farklı renk seçenekleriyle satışa sunulan cihazın incelediğimiz modeli beyaz renkli. Böylece aralarından kendinize uygun olan rengini seçebiliyorsunuz. Piyasada pek çok farklı renk, boyut ve kapasite seçeneklerine sahip taşınabilir şarj cihazı var. Power Rock III'ün ayrılan özelliği 6000 mAh'lik kapasiteye olmasının yanında boyutuyla da ideal görünmesi. Şimdi Power Rock III'e daha yakından bakalım.

Şık ve kullanışlı tasarım

Power Rock III, şık bir görünüme sahip. Boyutuyla tam avuca oturacak büyüklükte olan cihaz, elbette daha küçük kapasiteli mobil şarj cihazlarına göre biraz büyük kalıyor. Fakat diğer yandan kendisine yakın kapasitedeki rakiplerine göre de bir hayli küçük. Bu nedenle Power Rock III'ü tasarımıyla beğendik. Cebinizde veya çantanızda rahatlıkla taşıyabiliyorsunuz. Ayrıca Power Rock III'ün beraberinde bir kılıf getirmesi de güzel bir detay.

Üst kenarında iki USB çıkışı bulunduran cihaz, bu ikisinin tam ortasında ise şarj edilebilmesi için microUSB girişi taşıyor. Arka yüzüne baktığımızda burada küçük bir buton görüyoruz. Hemen yanında da LED göstergeler mevcut. Buton yardımıyla Power Rock III'ün şarjının ne kadarının kaldığını öğrenebiliyorsunuz. Butona bastığınızda yanındaki LED'ler yanarak size şarjının ne kadarının kaldığını gösteriyor.

6000 mAh'lik kapasite

İncelediğimiz modeliyle tam 6000 mAh'lik bir bataryayı taşıyan Power Rock III, böylece günümüz amiral gemilerini iki veya üç kez şarj edebilecek kapasitede olmasıyla sevindirici. Eğer Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2, Nokia Lumia 1020, HTC One (M8) gibi amirallere veya benzer güçlü modellere sahipseniz Power Rock III ile şarjınızı uzun süre tam kapasite devam ettirebilirsiniz.

Diğer yandan az önce Power Rock III'ün üzerinde iki USB çıkışı bulunduğunu belirtmiştik. Bu da demek oluyor ki Power Rock III ile yalnızca cep telefonunuzu değil, bunun yanında aynı zamanda tabletinizi de şarj edebilirsiniz. Power Rock III, böylece kullanılabilirliğe de katkıda bulunuyor.

Hızlı bir şekilde cep telefonunuzu veya tabletinizi şarj edebilen Power Rock III, yine aynı şekilde rahatlıkla şarj edilebiliyor. Diğer yandan iPhone sahibiyseniz ona uygun bir kablo bulmanız gerekiyor. Zira kutu içeriğinde dönüştürücü aparat mevcut değil.

Özetle

Şarjınızın ömrünü uzun tutmak için Power Rock III rahatlıkla kullanabileceğiniz bir model olarak dikkat çekiyor. 6000 mAh kapasitesiyle geniş bir şarj deposu sunan Power Rock III, uygun tasarımıyla da kolaylıkla taşınabiliyor.

Power Rock III'ün fiyatının 89 TL civarında olduğunu da söyleyelim.

Kimler Almalı

Cep telefonunuzun şarjıyla başınız dertteyse mobil şarj cihazlarına yönelmeniz yararınıza olacaktır. Bu noktada size Next Power Rock III'ü önerebiliriz.

Alternatifleri

Power Rock III'e alternatif pek çok seçenek mevcut elbette. Bunlar arasında daha dar kapasiteli modeller olduğu gibi daha yüksek kapasiteli cihazlar da mevcut. Örnek verecek olursak 2800 mAh'lik Sony CP-V3'ü veya 8000 mAh'lik CasePower XL Power Booster'u önerebiliriz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Next Power Rock III
Ürün Markası Next
CHIP Online Notu
89
Batarya Lithium-ion polymer
Kapasite 6000 mAh
Giriş Akımı 1000 mAh
Çıkış Akımı 1200 mAh – 2100 mAh (Hızlı Şarj)
Boyutlar 100 x 75 x 16 mm
Okuyucu Yorumları