3B monitör

Sunduğu teknolojiye kıyasla uygun bir fiyata satılan Zalman, teknolojinin ve oyunların geleceği hakkında bize bir fikir veriyor.

Zalman ZM-M19000 İnceleme
CHIP Online Notu 68
  • Uygun fiyat
  • 3B özelliği
  • Düşük tepki süresi

Teknoloji geliştikçe bu gelişmeleri size günü gününe aktarmak bizim işimizin en keyifli kısmı. Fakat bu keyfi arttırarak yaşatan ise bu ürünleri Test Merkezi'mizde incelemeye aldığımız zamanlar. Zalman markası ülkemizde oldukça tanınıyor. Fakat şimdiye kadar monitörünü inceleme fırsatımız olmamıştı. Zalman'ın 19 inç boyutundaki monitörü ilk bakışta herhangi bir monitörden farklı görünmüyor. Kullanıcı arayüzüne kısa zamanda alışabiliyorsunuz. Ürününün pivot ayağı sağa sola dönmüyor. Fakat yukarı aşağı eğerek ideal görüş açısını yakalayabiliyorsunuz.Ürünle beraber bir adet 3B gözlük ve bir adette isterseniz numaralı gözlüğün üzerine takabileceğiniz 3B aparatı geliyor. Böylelikle ürünün 3B özelliğini kullanabiliyorsunuz. Cihazla gelen nVidia'nın 3B sürücüsü sayesinde, kutusunun içinden çıkan bir 3B demoyu seyredebildik. Açıkçası böyle bir keyfin tadına doyum olmadığını söylemeliyiz. Ürünü 3B gözlükle kullanırken görüş açısı tabii ki ister istemez düşüyor. 3B oyunlar yanlızca Vista 32 bit altında destekleniyor. Fakat 3B videoları Windows XP de destekliyor. Desteklenen oyun listesini nVidia veya Zalman'ın sitesinde görebilirsiniz.

Özetle

Sunduğu teknolojiye kıyasla uygun bir fiyata satılan Zalman, teknolojinin ve oyunların geleceği hakkında bize bir fikir veriyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Zalman ZM-M19000
Ürün Markası Zalman
CHIP Online Notu
68
Ekran LCD TFT
Görüntü alanı 19,1 inç
Maksimum çözünürlük 1.280 x 1.024
Tepki süresi 5 ms
Parlaklık 300 cd/mπ
Kontrast 1000:1 ms
23/06/2008 tarihli fiyatı 699$ + KDV
Okuyucu Yorumları