iPhone ücretsiz müzik indirme nasıl yapılır?

iPhone'a ücretsiz müzik indirerek internet bağlantınız olmadan da müzik keyfi yaşayabilirsiniz. Yazımızdaki adımları izleyerek, iPhone’unuzdan ücretsiz bir şekilde müzik dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. İşte adım adım iPhone'a ücretsiz müzik indirme yolları...

iPhone ücretsiz müzik indirme nasıl yapılır?

iOS adlı dev bir işletim sistemini bünyesinde barındıran iPhone cep telefonları, kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen cep telefonları arasında yerini almayı başarmıştır. Düzenli olarak aldığı güncellemeler ile kendine olumlu yönde birçok farklı özellik katan iPhone’lar, kendine has tasarımları ile de dikkatleri üzerine çeker. Apple tarafından piyasaya sunulan iPhone kullanıcılarının sıklıkla merak ettiği konulardan birisi de iPhone’a ücretsiz müzik indirme işleminin nasıl olacağıdır. Apple bu noktada kullanıcılarına iTunes ve Apple Music tarafından müzik indirme imkanı tanımaktadır. Fakat iTunes ve Apple Music uygulamalarını indirmek için belirlenen ücretin iPhone kullanıcısı tarafından ödenmesi gerekir.

Dolayısıyla iTunes ve Apple Music programları, ücretsiz bir şekilde müzik indirmek isteyen kullanıcılar için pek de uygun olmayabilir. Tam da bu noktada kullanıcıların karşısına App Store’da yer alan ücretsiz müzik indirme programları çıkar. Ücretsiz müzik indirme programları; birçok farklı müziği video ya da mp4 formatında indirmenizi sağlayan, bu müzikleri internetsiz bir şekilde dinlemenizi sağlayan programlardır.

Siz de bahsedilecek olan uygulamaları App Store vasıtası ile indirerek iPhone’unuzdan ücretsiz bir şekilde müzik dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. iPhone ücretsiz müzik indirme programlarını indirmeden önce, telefonunuzda yeterli alan olduğuna ve telefonunuzun uygulamayı destekliyor olduğuna dikkat etmelisiniz. Bu hususları göz önünde bulundurarak ücretsiz müzik indirme işlemini oldukça pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

iPhone İçin Ücretsiz Müzik İndirme Programları Nelerdir?

iphone muzik

iPhone’unuza ücretsiz bir şekilde müzik indirmenizi sağlayacak uygulamalar oldukça çeşitlidir. Uygulama geliştiricileri tarafından sunulan bu uygulamalar, App Store’da yer alır ve birçok farklı kullanıcıya hitap eder. iPhone’unuza ücretsiz bir şekilde müzik indirmenizi sağlayacak olan uygulamalardan biri ‘’Musicamp’’tir. Musicamp, müzikleri video formatında indirmenizi sağlayan bir ücretsiz müzik indirme programıdır. Oldukça geniş bir müzik yelpazesini kapsayan Musicamp uygulamasını indirebilirsiniz. Musicamp uygulaması sayesinde müziklerinizi dinlerken, aynı zamanda müzik kliplerini izleme fırsatına da sahip olabilirsiniz. Musicamp uygulamasının kullanıcılara sunduğu en önemli özelliklerden biri; indirdiğiniz müzikleri videolu bir şekilde internet bağlantısı olmadan da dinleyebilme imkanı vermesidir. Musicamp ile yalnızca müzik indirirken internet bağlantısına bağlı olmanız gerekir. Fakat müzik dinleme işlemini gerçekleştirirken herhangi bir ağ bağlantısına bağlı olma zorunluluğunuz bulunmaz.

Musicamp uygulamasının yanı sıra indirebileceğiniz bir diğer uygulama ise ‘’Tubidy’’ uygulamasıdır. Oldukça popüler olan ve iPhone kullanıcılarının en çok tercih ettiği müzik uygulamalarından biri olan Tubidy; düzenli olarak güncellenen ve sorunsuz bir şekilde müzik indirmenizi sağlayan bir ücretsiz müzik indirme uygulamasıdır. iPhone’unuzdan App Store’a girebilir, arama kısmına ‘’Tubidy’’ yazarak uygulamanın sunduğu avantajlardan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

iPhone ücretsiz müzik indirme uygulamalarından bir diğeri ise MP3 Müzik Çalar uygulamasıdır. MP3 Müzik Çalar, milyonlarca müzik videosuna ulaşmanızı sağlayan bir uygulamadır. Youtube, iTunes ve birçok farklı yerel müzik kanallarında yer alan müzikleri ve videoları tek bir dokunuşla oynatmanızı sağlayan MP3 Müzik Çalar uygulamasında bulunan akıllı öneri sistemi sayesinde size özel olarak oluşturulan müziklere de ulaşabilirsiniz. MP3 Müzik Çalar uygulamasında yer alan bilgi sekmesi özelliği sayesinde sevdiğiniz müzikleri dinlerken bu müziklerin şarkı açıklamasını ve şarkı sözlerini de görüntüleyerek eşsiz bir müzik deneyimi yaşamını tadını çıkarabilirsiniz. Kişiselleştirilmiş çalma, otomatik senkronizasyon, arkadaşlarının favori müzikleri ve daha birçok farklı özellikten faydalanmak için App Store üzerinden MP3 Müzik Çalar uygulamasına erişebilirsiniz.

One Müzik, Musica, FoxFM, Musicram ve eSound gibi ücretsiz bir şekilde müzik dinlemenizi sağlayan uygulamalara App Store üzerinden ulaşabilir, sevdiğiniz müzikleri ücretsiz bir şekilde dinlemenin tadını çıkarabilirsiniz.

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: