Rolls-Royce Phantom'un yeni yüzü: Blackbadge Ghost

İki yeni Rolls-Royce modeli bir süre önce Türkiye'de tanıtılmıştı....

Rolls-Royce Phantom'un yeni yüzü: Blackbadge Ghost

PHANTOM SERIES II

Rolls-Royce için yeni bir ifade olan Rolls-Royce Phantom II Serisi, oldukça lüks. Müşteri istekleri ve geri bildirimler doğrultusunda 'hafif dokunuşlu' görsel ve estetik geliştirmeleri içeriyor. Örnek olarak, Pantheon Grille'deki ince değişiklik Spirit of Ecstasy Ruhunu daha belirgin hale getiriyor.

Izgara aydınlatılırken, far ic detayları lazer kesim çerçeveli yıldız ışıklarıyla süslendi. Yan profil ise yeni tekerlek tasarimi ile daha da geliştirildi. Bunlara alternatif olarak Phantom jant seçeneği de sunuyor.

PHANTOM

İç tasarımı ise neredeyse hiç değişmedi; direksiyon simidi biraz daha kalın hale getirildi.

phantom 2

Black Badge Ghost Minimalist Rolls-Royce Ghost tasarımının karanlık ifadesinin aktarma organları ve şasi, daha acil performans için yeniden tasarlandı.

rolls royce

Şirketten yapılan açıklamada "Son derece parlak Spirit of Ecstasy ve Pantheon Grille gibi Rolls-Royce alamet-i farikaları alt üst edildi. Bu bileşenleri basitçe boyamak yerine, geleneksel krom kaplama işlemine, paslanmaz çelik alt tabaka üzerinde birlikte biriktirilen ve koyu cilali özel bir krom elektrolit eklendi.

Mühendisler, markanın zahmetsiz sürüş eğilimlerinden ve kapsamlı akustik ayarlarından ödün vermeden Black Badge Ghost'un görsel amacına uyan canlı bir sürüş kişiliği yarattı: direksiyon ve süspansiyon daha duyarlı, ekstra beygir gücü ve ek tork desteği, daha canlı bir sürüş deneyimi sunuyor" denildi.