Hızlı ve Uygun Fiyatlı RAM Seçeneği: XPG Spectrix D35G DDR4 RGB RAM

DDR5 belleklerin yüksek fiyatlarına inat DDR4’ten vazgeçemeyenler için XPG’nin Spectrix D35G RGB RAM modeli uygun fiyatıyla kullanıcılarla buluşuyor. 3200Mhz hızında çalışan bellek, hız aşırtma kolaylığı ve özelleştirilebilir RGB’leri ile tüm detaylarıyla incelememizde.

Günümüzde uygulama ve oyunların gereksinimleri gittikçe arttığından, doğru RAM seçimi çok daha kritik hale geliyor. XPG’nin fiyat/performans ürünü olan Spectrix D35G DDR4 RGB RAM de bu noktada etkili bir modül oluyor.

Bellekler, ışıl ışıl RGB’leriyle sadece performansa değil, kasasında estetiğe önem verenler için de kendini öne çıkarıyor. Anakartınızın kontrol yazılımı veya XPG Prime üzerinden değiştirebileceğiniz birçok aydınlatma efekti mevcut. Hatta sahip olduğu “Müzik Modu” sayesinde RGB’leri müzikle senkronize edebiliyorsunuz.

Gördüğünüz bu RAM’lerin her biri 16 GB kapasiteye sahip. 3200Mhz hızında çalışıyorlar ve ihtiyaç duydukları voltaj 13.5V. Gecikme değerleri ise 16CL. Belleğin sahip olduğu Intel XMP 2.0 teknolojisi ile kolayca hız aşırtma yapabilmek mümkün. Bu sayede BIOS ayarlarıyla uğraşmaya gerek bile kalmıyor.

RAM’lerin performansı da ideal. Günlük koşullarda ve oyunlarda destekçiniz oluyor. Fiyatı ise modül başına 1.239TL şeklinde.