Android'i PC'nizde deneyin!

Google'ın Android işletim sistemini, yeni bir cep almadan, PC'nizde deneyin. İşte bu işin kısa yolu.

Android'i PC'nizde deneyin!

Google'ın mobil cihazlar için geliştirdiği işletim sistemi Android'i denemek istiyorsanız Android'li yeni bir telefon almak tek çözüm değil. İster uygulama geliştirmek amacıyla Android platformunu yakından incelemek için olsun, isterse de yeni cep telefonu almadan önce Android'in özelliklerini yakından test etmek için olsun Google'ın işletim sistemini artık PC'nizde deneyebilirsiniz.

Google'ın Android Live adını verdiği bu özel uygulama Google Code üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Kurulum gerektirmeyen Android Live, CD'ye yazabileceğiniz bir ISO dosyası olarak indiriliyor ve ardından PC'nizi yeniden başlattığınızda artık bilgisayarınızda Android işletim sistemini rahatlıkla test edebilirsiniz.

İşte Android'i PC'de denemenin yolu...

İşte Android'i PC'de denemenin yolu...
Android: Denemek için cep telefonuna ihtiyacınız yok!

Google, merak edenlere ve denemek isteyenlere Android Live'ı test etmek için iki farklı indirme alternatifi sunuyor.

İsterseniz iki parça olarak ISO dosyasını indirebilirsiniz. Birincisi burada, ikinci burada bulunan dosyaları indirdikten sonra birleştirmek için kullanacağınız ücretsiz HJSplit programını da buradan indirebilirsiniz.

Eğer dosyaları birleştirmekle uğraşmak istemiyorsanız, Android Live'ı tek parça olarak şu adreste bulunan torrent dosyası yardımıyla da indirmeniz mümkün.

Okuyucu Yorumları