Black Shark 2 Oyun Dünyasına İddialı Giriş Yaptı

Xiaomi Black Shark ile oyun telefonu pazarına giriş yapan Xiaomi, Black Shark 2 ile oyuncuların sevgisini kazanabilir

Xiaomi Black Shark 2 tanıtıldı!

Geçtiğimiz yıl ortaya çıkan Xiaomi Black Shark, Çinli telefon üreticisi adına iyi bir girişim oldu fakat şirket bu model ile yeni ortaya çıkan "oyun telefonu" pazarından istediğini almış değil. Ancak Xiaomi, Black Shark 2 ile bu konuda oldukça iddialı görünüyor.

Black Shark 2 Oyun Dünyasına İddialı Giriş Yaptı
Görsel: Xiaomi

Geçtiğimiz gün tanıtılan Xiaomi Black Shark 2, basınç duyarlılığına sahip 6.39 inç boyutunda bir AMOLED ekran ile geliyor. Basınç duyarlılığı, oyunculara ekrana uyguladıkları basınca göre farklı oyun içi komutlar verebilmelerini sağlıyor. Bu, Black Shark 2'nin tek sürprizi değil. Samsung tarafından üretilen ekrana gömülü parmak izi sensörü, Black Shark 2'ye güçlü ve kullanışlı biyometrik koruma sağlıyor.

Ham güç anlamında da Black Shark 2, Razer Phone 2 gibi rakiplerini alt etmeyi başarıyor. Yeni Snapdragon 855 işlemcisinden güç alan Black Shark 2'nin sahip olduğu Adreno 640 grafik birimi, Adreno 630'a göre %20 oranında performans artışı sağlıyor.

Black Shark 2 Oyun Dünyasına İddialı Giriş Yaptı
Görsel: Xiaomi

Black Shark 2, bir önceki model ile aynı kapasitede olan 4000 mAh kapasiteli bataryasını 18W'tan 27W'a çıkarılan hızlı şarj desteği ile çok daha hızlı bir şekilde doldurabiliyor. Kamera departmanında ise Çinli telefon üreticisi 48MP/12MP olmak üzere ikili ana kamera sistemi ve özçekimler için 20MP çözünürlüğünde bir ön kamera kullanıyor.

Frozen Silver ve Shadow Black olarak isimlendirdiği iki renk seçeneği ile geçtiğimiz gün Çin'de satışa sunulan telefon, 6GB RAM/128GB depolama alanı konfigürasyonu için 3.199 Yuan (yaklaşık 476 dolar) ve 12GB RAM/256GB konfigürasyonu için ise 4199 Yuan (yaklaşık 625 dolar) fiyat etiketlerine sahip.

Okuyucu Yorumları