Facebook'un 8.1 güncellemeleri sürüyor!

Bu Facebook uygulamasını kullanıyorsanız, yeni güncelleme sizi çok mutlu edecek!

Facebook yine güncellendi!

Facebook'un Windows Phone 8.1 kullanıcıları için özel olarak sunduğu yeni uygulaması, kısa süre içerisinde fazlasıyla tutulmuş, popüler uygulamalar listesinde birinci sıraya yerleşmişti. Büyük bir kitleye seslendiğinin farkında olan Facebook ekibiyse, Ekim ortasında üretilen uygulamaya geçen süre içerisinde birçok farklı güncelleme yaptı.

Bu hafta içerisinde gelen yeni bir güncelleme de uygulamaya çeşitli yeni bildirim ayarları ekliyor. Windows 8.1 üzerinden Facebook kullananlar, ayarlar kısmında yeni bildirim seçenekleri içeren menüye ulaşabiliyorlar. Messages, Wall, Poke, Friend Request, Friend Confirmed, Feed Confirmed, Feed Comment Reply, Share Comment, Share Reply, Photo Tag, Photo Comment, Photo Album Comment, Photo Reply, Photo Comment Tagged, Photo Album Reply, Event Invite, Event Updade, Event Cancel ve Added to Group, sisteme eklenen yeni ayarlar arasında bulunuyor.

Çıktığı gün Windows 8.1 Facebook uygulaması ile sorun yaşayanlar, inanıyoruz ki bu güncelleme ile derin bir nefes alacaklardır.

Okuyucu Yorumları