LG G6 hakkında ilk ipucu geldi!

LG'nin sıradaki amiral gemisi telefonu G6 hakkında, muhtemelen çok da şaşırmayacağınız ilk ipucu geldi!

LG G6 hakkında ilk ipucu!

LG, bir sonraki amirali G6'da kablosuz hızlı şarj özelliği getirebilir. Bunu söylüyoruz çünkü LG, 15 watt gücünde kablosuz şarj pedini henüz tanıttı. Fakat buna karşın, LG'nin son amirallerinde bu teknoloji desteklenmiyor. LG G5'te Qi kablosuz şarj desteği yok. Ayrıca yine V20 modelinde de kablosuz şarj desteklenmiyor. Bu da akıllara LG G6'da kablosuz hızlı şarj olabilir ihtimalini getiriyor.

LG G6'da kablosuz şarj olur mu bilinmez, fakat LG'nin yeni amiraline böylesi bir atakta bulunması muhtemel. Peki, olur da G6'da kablosuz hızlı şarj olursa, bununla tüketiciler ne kazanacak? Öncelikle 15 watt'lık kablosuz şarj pedi ile beraber telefonun yüzde 50'sini 30 dakikada doldurabilecekler. Bu da demek oluyor ki, şu an kablolu hızlı şarj özelliğini kablosuz ped üzerinden yakalayabilecekler. Bununla beraber gelen konfor da cabası.

Şu an kablolu olarak hızlı şarj desteği sunan modeller arasında son amirallerde Samsung Galaxy S7, HTC 10 ve LG G5 mevcut. LG G3 ve G4'te ise Qi kablosuz şarj desteği sunuluyor. Fakat LG'nin geçmiş amiralleri için bu pedi hazırlamadığı açık. Bu da LG'nin nisan ayında tanıtması muhtemel yeni amirali G6 ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Okuyucu Yorumları