Lumia 640'a Windows 10 müjdesi!

Microsoft'un Windows 10 güncellemesini vereceği ilk Lumia modeli belli oldu gibi...

Windows 10 önce ona gelecek!

Geçtiğimiz Mobil Dünya Kongresi'nde Lumia 640 ve Lumia 640 XL isimli iki yeni cep telefonu modelini tanıtan Microsoft, amiral gemisi bekleyen fanlarını bir süre daha bekletmeyi sürdürecek gibi görünüyor. Zira Microsoft cephesinden yeni amiralle ilgili çalışmalar yerine, bizim de yakından inceleme şansı bulduğumuz Lumia 640'la ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Ancak bu seferki haber, telefonu bekleyenleri heyecanlandırabilir.

Microsoft'ın İskandinavya Genel Müdürü Ossi Korpela tarafından yapılan açıklamaya göre Lumia 640, büyük ihtimalle Windows 10'a güncellenen ilk model olacak. Bu sayede Lumia 640, seride çekici bir üye olmayı başaracak gibi görünüyor.

Lumia'larda Windows 10 deneyiminin neler sunduğunu merak ediyorsanız, hatırlarsanız daha önce Lumia 830'a Windows 10'un teknik ön izleme sürümünü kurup denemiştik. İlgili videoyu buradan izleyebilirsiniz. Ancak videoda izleyeceğiniz sürümün henüz tamamlanmaktan çok uzak bir sürüm olduğunu unutmamanızda yarar var.

Lumia 640'ın ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı henüz bilinmiyor. Ancak diğer Lumia'ların da, 640'ın hemen ardından Windows 10 güncellemesi alacağı biliniyor.

Okuyucu Yorumları