Fotoğraf Kolajlayıcı

Fotoğraflarınızı birleştirebileceğiniz harika bir kolaj uygulaması.

Fotoğraf Kolajlayıcı

Fotoğraflarınızı kullanarak etiketler, metin efektleri, çerçeveler ve diğer seçeneklerle eğlenceli kolajlar yapabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken birkaç fotoğraf seçmek! Hemen harika bir fotoğraf kolajı üretebilirsiniz. Son derece kolay olmasına karşın son derece becerikli ve özelleştirilebilir özelliktedir.

Kameranızdaki, Instagram ve Facebook arkadaşlarınızın fotoğraflarını veya internetten bulduğunuz herhangi bir fotoğrafı kullanın.

Uygulama Özellikleri:

* İstediğiniz kadar sayıda görüntü için kullanmak üzere 100'den fazla ön tanımlı düzen ve kılavuz arasından seçim yapın. İster "serbest formda" ister "maskeli" kolaj (kalp şeklinde, yıldız şeklinde ve diğerleri) düzeni seçin.

* Etiketler (kalpler, ifadeler, hayvanlar, klip artlar) ekleyin. Mevcut 100'den fazla etiketi kullanın ve ayrıca Fotoğraf Kolajlayıcı'nın internetten etiket arama özelliğinden de faydalanın.

* Metinler ekleyin. 55'ten fazla yazı tipi arasından seçim yapabilir ve renkleri değiştirerek farklı çizgi tipleriyle metne yerleştirebilirsiniz.

* Seçebileceğiniz çok sayıda arka plan rengi ve şablon.

* Kullanımı kolay. Fotoğrafları döndürün, yakınlaştırın/uzaklaştırın, aynalayın ve kırpın. Renklerini, kenarlıkları, kılavuzları, metinleri, etiket düzenini ve kolaj çerçevesini değiştirerek özelleştirin. Hepsini uygulamanın sezgisel ve süper hızlı kullanıcı arayüzünden yapabilirsiniz.

* Fotoğraf galerinize yüksek çözünürlüklü HD fotoğraflar kaydedin.

* Galerinizden, kameranızdan, Facebook'tan, Instagram'dan veya Google ve Bing ile yaptığınız aramalarla internetten bulduğunuz resimleri kullanın.

* Kolajlarınızı aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşın. Facebook, Flickr, Instagram, Twitter, Picasa, Tumblr, Gmail, Google plus ve başka bir fotoğraf paylaşma uygulamasını kullanabilirsiniz.

* Kolajınıza kolaylıkla fotoğraf ekleyip çıkarabilirsiniz. Kolay düzeni yeni resme göre otomatik olarak değiştirilir.

Okuyucu Yorumları