Kaspersky Internet Security

Android cihazlarınızı virüs ve zararlı yazılımlara karşı koruyun.

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security, üstün anti-hırsızlık koruması ve Android antivirüs dahil en yeni mobil güvenlik teknolojilerini sunar.

Kaspersky Mobile Security ve Kaspersky Tablet Security'nin tüm mükemmel özellikleri artık akıllı telefonlar ve tabletler için özel olarak optimize edilmiş kullanımı kolay tek çözümde bir arada.

Temel koruma, tamamen ücretsizdir, ancak şu anda çok daha fazla güvenlik özelliği sunuyor:

• Kaspersky Lab'in virüslere, casus yazılımlara, Truva Atlarına ve daha pek çok tehdide karşı en yeni koruma teknolojileri
• Antivirüs Tarayıcısı: Cihazınızda isteğe bağlı olarak kötü amaçlı yazılım taraması gerçekleştirir.
• Gelişmiş Anti-Hırsızlık koruması: Kilitleme ve Konum Belirleme, Silme, Tam silme, Gizli Fotoğraf Çekme gibi özellikleri

Ayrıca:
• Yeni bir "Alarm" özelliği getirilmiştir: Alarmı uzaktan etkinleştirerek çalmasını sağlayabilirsiniz, böylece cihazınız yakınlardaysa onu bulmanıza yardımcı olur. Üstelik alarm "sessiz" modda bile çalışır.
• Anti-Hırsızlık İnternet Yönetim Portalı. Kişisel çevrimiçi bir hesap kullanarak tüm anti-hırsızlık seçeneklerini tek bir noktadan yönetebilirsiniz.
• Akıllı telefonlar için Çağrı ve Mesaj Filtresi: İstenmeyen çağrılara ve metin mesajlarına karşı koruma sağlar.

Kaspersky Internet Security, akıllı telefonlarınızı ve tabletlerinizi hırsızlığa, kaybolmaya, virüslere ve gerçek zamanlı Internet tehditlerine karşı korur ve tüm bunları gerçekleştirirken cihazlarınızın performansını hiçbir şekilde etkilemez.

Okuyucu Yorumları