Clone Files Checker 3.0 Pro

Bir bilgisayarda dosyaların yanlış yönlendirilmesi üretkenliği yok etmektedir

Clone Files Checker 3.0 Pro

Bu yanlış organizasyonu önlemek için ve dosya yönetimini kolaylaştırmak için Clone Files Checker (CFC) programını kullanın. Bu programı kullanarak Windows kullanan bilgisayarınızda veya dizüstü bilgisayarınızda çift dosyaları yok edebilir, disk alanı yaratabilirsiniz. Program bu işlemi orjinal dosyaları kaybetmeksizin çok kolay bir şekilde yapabilmektedir.

Sadece bir kaç tık yardımı ile bu dosyaları kolaylıkla bulabilir ve diskte büyük yer alan veriyi silebilirsiniz. Ayrıca CFC iTunes özelliklerine de sahiptir. iTunes kütüphanesini çift dosyalardan kolaylıkla kurtarabilirsiniz.

Not: Eğer iTunes tarama modu etkin değilse: iTunes'u çalıştırın> Düzen'e tıklayın > Tercihler > İleri Düzey > Seçeneklerde: iTunes kütüphanesi XML'yi diğer uygulamalarla paylaş'ı tıklayın.

Clone Files Checker 3.0 Pro
Yayıncı Sorcim Technologies
Sistem Gereksinimleri Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10 (x32/x64); CPU: 400 MHz ve üzeri; RAM: 128 MB; Hard Disk: 4 MB; .net framework 3.5 for XP and Vista required
Fiyatı 39.97 USD ama bugün için tamamen ücretsiz.
Dosya Boyutu 6.36 MB
Clone Files Checker 3.0 Pro Clone Files Checker 3.0 Pro Bir bilgisayarda dosyaların yanlış yönlendirilmesi üretkenliği yok etmektedir
Kalan Süre
Okuyucu Yorumları