15 sıra dışı dizüstü canavarı!

Piyasadaki en havalı, en sıra dışı 15 dizüstü bilgisayarı sizler için seçtik...

15 sıra dışı dizüstü canavarı

Piyasadaki tüm dizüstü bilgisayarları gördüğünüzü, hiçbir şeyin sizi şaşırtamayacağını mı düşünüyorsunuz? Sizden ricamız, bir yargıya varmadan önce birbirinden şık ve daha da önemlisi, sıra dışı modellere yer verdiğimiz galerimizi gezmeniz. Şaşıracağınıza eminiz...

Netbooklar, ofis bilgisayarları, oyun bilgisayarları, ultrabooklar... Bir süre sonra hepsi çok sıkıcı geliyor. Eğer siz de bizim gibi düşünüyorsanız ve sıradan donanımlardan sıkıldıysanız, askeri standartlara göre test edilen dayanıklı modellerden çift grafik işlemcili oyun canavarlarına kadar uzanan bir yelpazede seçtiğimiz 15 farklı modeli mutlaka tanımalısınız.

İlerleyen sayfalarda, bu 15 modelin belki de en dikkat çekici üçü hakkında detayları bulacaksınız. Ama 15 sıra dışı dizüstü bilgisayarı birarada görmek için yapmanız gereken, buraya tıklamak ve galerimize göz atmak...

Dell XPS 12

Dell XPS 12

Dell, XPS 12'yle tasarıma farklı bir yaklaşım getiriyor. Bilgisayarın alüminyum bir çerçeve içindeki 12,5 inçlik ekranı, üstten ve alttan dokunulduğunda çerçeve içinde dönüyor. Full HD çözünürlüklü ekran son derece net ve temiz görüntü sağlıyor. Ekranın üzerinde çizilmelere karşı etkili Gorilla cam bulunuyor. Bilgisayarın donanımı, bir ultrabook için oldukça iyi: Intel Core i5 3317U ya da i7 3517U işlemciye sahip olan XPS 12'de, 8 GB RAM ve 256 GB SSD sürücü bulunuyor.

15 sıra dışı dizüstü bilgisayarı birarada görmek için yapmanız gereken, buraya tıklamak ve galerimize göz atmak...

Lenovo ThinkPad

Lenovo ThinkPad

İlk bakışta göze pek de şık olmayan sıradan bir bilgisayar gibi görünebilir ama bu ThinkPad'in dokunmatik ekranı 180 derece döndürülüp klavye üzerine kapandığında bilgisayar bir tablete dönüşüyor. 12,5 inç boyutlu ekran 1.366 x 768 piksel çözünürlük sunuyor. Ekranın üzerinde, çizilmelere karşı dayanıklı Gorilla cam bulunuyor. ThinkPad'in birkaç farklı modeli bulunuyor. 20 milimetre kalınlığındaki bilgisayarın en güçlü modelinde, Intel Core i7 3571U işlemci, 8 GB RAM ve 128 GB SSD sürücü bulunuyor.

15 sıra dışı dizüstü bilgisayarı birarada görmek için yapmanız gereken, buraya tıklamak ve galerimize göz atmak...

Toshiba Satellite U920t 10G

Toshiba Satellite U920t 10G

Satellite U920t 10G, ekranı yukarıya doğru itildiğinde klavyesi ortaya çıkan kapaklı bir ultrabook. Bilgisayarı normal bir ultrabook gibi ya da 12,5 inç çoklu dokunmatik ekranlı bir tablet olarak kullanabilirsiniz. Magnezyum alaşımlı sağlam bir kasaya sahip olan U920t 10G, Gorilla camla korunan bir IPS ekrana sahip. Bilgisayarda Intel Core i5 3317U işlemci, 4 GB RAM ve 128 GB SSD sürücü bulunuyor.

15 sıra dışı dizüstü bilgisayarı birarada görmek için yapmanız gereken, buraya tıklamak ve galerimize göz atmak...

Okuyucu Yorumları