48MP Kameralı Honor View 20, Çin'de Tanıtıldı!

Honor View 20, etkileyici kamera özellikleriyle ve trende uyan ekranıyla Çin'de tanıtıldı!

Honor View 20 tanıtıldı!

Huawei, yeni telefonu Honor View 20'nin "ilk tanıtımını" Çin'de gerçekleştirdi. Cihazın tüm detayları, 22 Ocak'ta Paris'te yapılacak etkinlikte ortaya çıkacak.

48MP Kameralı Honor View 20, Çin'de Tanıtıldı!

Honor View 20, kamera ve ekran alanında önemli özelliklerle geliyor. Cihazın ön yüzünde 25 megapiksellik ön kamera için açılmış bir delik bulunuyor. Diğer önemli özellik ise arka yüzdeki 48 megapiksellik kamera. Bu sensör, gece modunda HDR görüntüler yakalamak için Quad Bayer özelliğine sahip.

Telefon, Huawei'nin en son işlemcisi Kirin 980'i kullanıyor. Üzerine bir sinir işleme birimi ("Neural Processing Unit") bulunduran bu yonga seti, daha gelişmiş yapay zeka özellikleri ve yapay zeka destekli kamera özellikleri sunuyor. Bu sayede örneğin farklı sahne ve nesneler algılanıyor ve ayarlar otomatik olarak belirleniyor.

Honor View, 6,4 inç'lik 1080p ekranla geliyor. 19,25 : 9 ekran oranına sahip ekranın kullandığı teknoloji LCD, bu yüzden Mate 20 Pro'daki gibi ekran altı parmak izi tarayıcısı sunmuyor. Parmak izi tarayıcısı, cihazın arkasında bulunuyor. 4.000mAh pil ile gelen View 20, 6GB veya 8GB RAM, 128GB veya 256GB depolama ile geliyor.

Cuma günü Çin'de satışa sunulacak olan Honor View 20, 22 Ocak'ta tüm dünya için tanıtılacak.

Okuyucu Yorumları