Apple'ı korkutan soru: Steve Jobs hasta mı?

Apple'da şu sıralar tek konuşulan konu iPhone 3G değil. Patronun sağlık durumu şirketi korkutuyor...

Steve Jobs kafa karıştırdı

Apple'ın CEO'su Steve Jobs'un sağlık durumuyla ilgili yaşanan bazı gelişmeler nedeniyle Apple zor zamanlar geçiriyor. Jobs da sağlığının mükemmel olduğunu iddia etmiyor; ancak durumunun Apple'ı etkilemesini pek istediği söylenemez.

Appleseverlerin ve yatırımcılarının en büyük korkusu Steve Jobs'un şu an için kanser olabileceği ihtimaliydi; ancak çok geçmeden New York Times'ın yayınladığı bir raporla bu konuya açıklık getirildi ve böyle bir şeyin söz konusu olmadığının altı çizildi. Rapora göre, 4 yıl önce Pankreas Kanseri'nden kurtulmak için geçirdiği başarılı operasyondan sonra Jobs sağlığına kavuşmuştu.

Ayrıca Jobs'un bu yılın başında bazı cerrahi prosedürlerden de geçtiği biliniyor. Jobs'un şimdilik yaşadığı sağlık problemi ise uzun zaman önce savaş verdiği Pankreas Kanseri'nin neden olduğu beslenme bozukluğu.

Ancak diğer bir görüşe göre Steve Jobs'un sağlığı sadece kendisini ilgilendirir. Bu görüş elbette bir yere kadar doğru; sonuçta Apple'ın başarısının arkasında büyük oranda Steve Jobs bulunuyor.

Okuyucu Yorumları