MS Hotmail konusunda geri adım atmadı

MS yeni Hotmail tasarımı konusunda ilk kez açıklama yaptı, kızgın kullanıcıları daha da kızdırdı.

Kul-la-na-cak-sı-nız

Kullanıcıların Microsoft'un yeni Hotmail tasarımına verdikleri tepkilerden buradaki haberimizde bahsetmiştik. Ve nihayet Microsoft'tan konu hakkında bir açıklama geldi; ancak bu açıklama hiç de kullanıcıların beklediği türden bir açıklama olmadı.

Hotmail'in program müdürü Mike Schackwitz, Microsoft bloglarında yayınladığı açıklamasında yollarına yeni tasarımla devam edeceklerini duyurdu. Schackwitz, hem eski hem de yeni sürümü bir arada sunmanın zorluklarından bahsetti ve eski sürümü tekrar kullanıma sunmayacaklarının altını çizdi.

Açıklamada Microsoft'un kullanıcılardan gelen yorumları dikkate aldığı ve bu yorumların ekseninde birçok düzeltme yaptığı söyleniyor, düzeltmelerin devam edeceği vurgulanıyor.

Bu açıklama, doğal olarak kızgın Hotmail kullanıcılarını sakinleştirmeyi başaramadı. Açıklamanın yayınlanmasının ardından bir gün bile geçmeden, yüzden fazla kullanıcı yorumlarıyla kızgınlıklarını dile getirmeyi sürdürdü. Yorumlar arasında Hotmail'i terk edip farklı bir servise geçmeyi düşündüğünü söyleyen kullanıcılar dikkat çekiyor.

Okuyucu Yorumları