AirPods 2 hakkındaki detaylar açığa çıktı!

Apple'ın merakla beklenen akıllı kulaklığının getireceği yenilikler ortaya çıkıyor

AirPods 2'den yeni bilgiler

Apple Airpods 2 piyasaya sürülmek üzere; cihazın sağlık donanımları ile güçlendirileceği şirketin Amerika Birleşik Devletleri'ne patent başvurusu yapmasıyla neredeyse kesinleşti. Cihaz beklediğimizden de erken tarihte satışa sunulacak.

Bilindiği üzere Apple AirPods'un ilk nesli, olağanüstü popüler bir kablosuz kulaklık olarak nitelendiriliyor. Üründen şüphe duyan pek çok kişinin düşünceleri buhar olup uçtu. Kullanıcılar; yüksek ses kalitesi, mükemmel denilebilecek stereo ses sistemi, güçlü bağlantı mimarisi ve güçlü konuşma ve dinleme mimarisine tanıklık etttiler.

Yeni AirPods 2 ise eskisinden bile daha güçlü. Cihaz özellikle "Siri" ile yüksek uyumluluk gösteriyor. Cihaz "Su Geçirmezlik Özelliği", eskisinden daha modern Bluetooth mimarisi ve yüksek batarya ömrü ile beklentileri yükseltecek.

Twitter'daki Ice Universe hesabına göre(söz konusu hesap Apple ile ilgili son derece başarılı tahminlerde bulunmuştur) en geç, yılın son ayında piyasaya sürülecek.

Yüklenen fotoğraflardan birinde klasik bir şarj yapısı görülmüyor. Apple'dan sızan bilgilere göre, kablosuz şarj mimarisine işaret ediliyor. Cihaz şarj edildiği anda, bir LED ışığı dikkatleri üstünde toplayacak.

Geri kalan fotoğraflar Apple Watch Series 3 ünitesini ve iki farklı paket içerisindeki AirPod'u gösteriyor. Görünüm açısından halef-selef arasında büyük farklar yok. Lakin teknolojiler arasında, yazımızın başlarında belirttiğimiz gibi önemli farklar mevcut.

Apple'ın yeni nesil Airpod modellerinin piyasaya sürüleceği tarih ve cihazın fiyatı ise, şirket tarafından henüz açıklanmadı. Yapabileceğimiz tek şey, bekleyip görmek olacak.

Okuyucu Yorumları