AirPods, 2019'da Yenilenecek, 2020'de İse...

Yeni dedikodulara göre Apple, yeni AirPods için yol haritasını belirledi. 2019'da yenilenecek; asıl bomba 2020'de patlayacak!

Yeni AirPods için tarih belli oldu

Konu Apple'ın gelecekteki hamlelerini tahmin etmek olduğunda, analist Ming-Chi Kuo'dan iyisini bulmanız zor. Bu yüzden Kuo'nun AirPods'la ilgili son söylediklerine kulak vermek isteyeceksiniz.

Kuo'ya göre yenilenmiş kulaklıklar, kablosuz şarj işleviyle 2019'da ortaya çıkacak. 2020'de ise AirPods'da ciddi bir tasarım yeniliği yapılacak. 9to5Mac'in raporuna göre yeni AirPods, yeni kutusu sayesinde kablosuz şarj olabilecek. Kuo, kulaklıkların daha iyi bir Bluetooth teknolojisiyle geleceğini söylüyor.

Kuo baştan aşağı yenilenecek tasarımın neler getireceğini belirtmese de, bir kulaklık için yapılabilecek tasarım değişiklikleri sınırlı. Daha önceki dedikodular, AirPods 2'nin "hey Siri" bütünleşmesiyle geleceğin söylemişti. Bu gerçek olursa telefonu cebinizden çıkarmadan Apple'ın dijital asistanına ulaşabileceksiniz.

Eylül 2017'de bahsi geçen AirPower şarj yüzeyi hakkında ise hiçbir ipucu yok. Gizemli cihaz, 2019'un başında yeni AirPods ile beraber ortaya çıkabilir.

Okuyucu Yorumları