Amazon'un ilk Türk dizisi Orhan Pamuk'un romanı Masumiyet Müzesi mi olacak?

Masumiyet Müzesi romanı dizi mi oluyor? Amazon Prime Video'nun Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi adlı romanını dizi yapacağı konuşuluyor. Başrolde ise Çağatay Ulusoy yer alacak.

Masumiyet Müzesi dizi mi oluyor?

Video izleme platformu Amazon Prime Video'nun çekilecek ilk Türk dizisinin Orhan Pamuk'un ünlü romanı Masumiyet Müzesi olacağı iddia ediliyor. Buna göre dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy olacak.

Nobel Ödüllü yazar Orhan Pamuk'un kült romanı Masumiyet Müzesi dizi mi oluyor? İddialara göre dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer alacağı konuşuluyor. Dizide Çağatay Ulusoy'a Pınar Deniz'in eşlik edeceği de iddialar arasında. TV dünyasından gelişmeler ve haberler aktaran Ranini'nin Twitter'dan yaptığı duyurulara göre, proje 2 yıldır gündemde.Proje, Erik Barmack ve OGM Pictures ortak yapımı olacak. Dizinin başrolünde yer alacak olan Çağatay Ulusoy, ayrıca projenin yapım ortağı da olacak.

MASUMİYET MÜZESİ'NİN KONUSU NE?

2008 yılında okuyucuyla buluşan Masumiyet Müzesi, bir aşk romanı. Nişantaşılı şehirli zengin bir genç adam Kemal'in, uzak akrabası fakir bir kız Füsun'a duyduğu uzun yıllar süren tutkulu aşkı anlatıyor. Kemal kendi sosyo-ekonomik düzeyindeki Sibel ile evlenecektir fakat Füsun'u bir türlü aklından çıkaramaz. Aradan geçen yıllarda Füsun, Kemal'den uzakta kendine bir yaşam kurar ve hayata karışır, fakat Kemal için hayat tamamen kendisinden uzaktaki Füsun olur. Tüm ayrıntılarıyla incelikli bir şekilde işlenmiş aşk, tutku, özlem, umutsuzluk ve umut dolu sarsıcı bir öykü.

İstanbul'da kitabın aynı ismini taşıyan bir de müzesi bulunmaktadır.

Netflix'in yeni dizisi Aşk 101'in ilk sezonu beğeni topladı! Aşk 101 konusu nedir?

Okuyucu Yorumları