Android'den sonra Windows Phone'a da geliyor!

Belki adını hiç duymadınız ama bu cep üreticisi, yeni cebi ve radial kararıyla çok canlar yakabilir!

Önce Android, sonra Windows!

Strategy Analytics'e göre dünyanın 12'inci en büyük telefon üreticisi konumunda olan Micromax, yepyeni bir akıllı telefon modelini daha tanıtmaya hazırlanıyor. Hindistan'ın 2'inci en büyük akıllı telefon satıcısı durumunda olan Micromax, bu yılın ilk yarısındaki başarısını sürdürmek niyetinde.

Yalnızca telefon pazarında değil, aynı zamanda tablet, mobil veri ürünleri ile ses sistemlerinden televizyonlara kadar pek çok alanda yer alan Micromax, şu günlerde yeni Android işletim sistemine sahip akıllı telefonu olan Canvas 4'ün tanıtımına hazırlanıyor. 5 inç büyüklüğünde bir IPS LCD ekranın sahibi olacak olan Canvas 4, Gorilla Glass ile korunuyor. 1280x720 piksel çözünürlüğünde görüntü sunacak olan Canvas 4, 1.2 GHz gücünde dört çekirdekli bir işlemcinin sahibi. Ayrıca 1 GB RAM ve 2000 mAh bataryaya sahip olacak olan cihaz, 9 mm kalınlığında olacak. Alüminyum gövdesi ile tasarımıyla da göz doldurması beklenen telefonun Android 4.2.1 Jelly Bean güncellemesiyle sunulması muhtemel. Cihazın fiyatı ise 295 Dolar olarak belirlenmiş.

Ayrıca Micromax'in yakın zamanda Windows Phone 8 pazarına gireceği de gelen bilgiler arasında. Şu an Nokia'nın en büyük dilimi yediği Windows Phone 8 pastasında; HTC, Samsung ve Huewei de bulunuyor. Ayrıca LG'nin de Windows Phone pazarına döneceğine yönelik söylentiler var. Bakalım Micromax Windows Phone alanında neler yapacak, hep beraber göreceğiz.

Okuyucu Yorumları