AOC'den beyaz tasarımlı 24 inç monitör!

Etkileyici teknik özellikler ve beyaz, şık tasarım, AOC'nin bu yeni 24 inç'lik monitöründe...

AOC'den beyaz monitör!

Ekran uzmanı AOC, 24 inçlik (61 cm) monitör fırsatı e2451Fh ile, hem ev hem de ofis kullanıcıları için çok sayıda etkileyici teknik ve tasarım özelliği sunuyor. Şık beyaz bir yüzeye sahip Full HD ekran, iyi dış görünümüne yakışan görüntü performansı sağlayan en yeni LED arka aydınlatmalı LCD teknolojisini kullanıyor. Enerji verimli bu monitör, sadece iki milisaniyelik piksel tepki süresi ile oyun oynamak için de uygun.

Yüksek performans

AOC, Style Line 51 serisindeki son teknoloji ürünü TN paneliyle donatılmış, en yeni modeliyle karşınızda. 250 cd/m² parlaklığa, 1000:1 native kontrast oranına ve sadece 2 ms'lik tepki süresine sahip e2451Fh, bulanıklık ya da hayalet efekt olmadan iyi görüntüler sunuyor. Ofis uygulamaları, multimedya ve oyun için uygun olan çok yönlü Full HD bu monitör, cazip tasarımla birleşen sıradışı görüntü kalitesi arayanlar için iyi bir seçim olabilir.

Sofistike donanım

Sofistike donanım

24 inçlik bu monitör görüntü sinyallerini analog VGA portundan ve dijital sinyallari DVI-D ya da HDMI'den alıyor. 3,5 mm'lik bir ses çıkışi ile ses, harici bir ses kurulumuna bağlanabilir. Eğilebilen bu monitor, çok sayıda kullanışlı yazılıma da sahip: "e-Saver" ve "Eco Modu" enerji tüketimini daha da azaltmak için akıllı görüntü modlarından yararlanırken, i-Menu ise monitör ayarlarının fare ve monitörün çerçevesi üzerindeki dokunmatik tuşlar ile kolayca değiştirilmesine olanak sağlar. "Screen+" ise büyük 16:9 ekranı, klavye kısayollarıyla ulaşılabilen farklı çerçevelere bölen bir programdır. e2451Fh, sadece 25 W'lık enerji tüketen gelişmiş LED arka aydınlatmaları sayesinde EPEAT Silver, TCO 6.0 ve Energy Star 6.0 gibi pek çok yüksek standartlı sürdürülebilirlik sertifikasının gerekliliklerini de yerine getirir.

Aralık 2013'ten itibaren piyasada bulunabilecek e2451Fh modeli için üreticinin tavsiye ettiği perakende satış fiyatı 299 USD olacak.

Okuyucu Yorumları