Asus oyun deneyimini bir adım öteye taşıyor

Asus, yeni anakartları ile oyun deneyimini bir adım daha ileri taşımaya kararlı...

Oyunculara özel anakartlar!

ASUS, Republic of Gamers (ROG) ailesinin 2 yeni üyesi olan ATX Maximus III Formula ve mATX Maximus III GENE anakartları duyurdu. Intel'in yeni P55 yongasetini taşıyan bu iki anakart, oyunculara ve overclock meraklılarına hitap eden zengin özellikleriyle dikkat çekiyorlar. ATX formatındaki Maximus III Formula en yeni ve en gelişmiş özellikleri arayan, gelecek teknolojilere de hazır olan oyun sistemleri kurmak isteyenleri hedeflerken, mATX formatındaki Maximus III GENE, küçük boyutlu kasaları oyun istasyonuna dönüştürmek isteyen kulllanıcılara özel olarak tasarlandı.

Bir Anakartın Üst Sınıf Olduğunu Gösteren Tüm İşaretler Onlarda Var
ASUS Maximus III Serisi anakartlar, oyunlarda üstün başarım göstermek için tasarlanmış ve bu yüzden de daha önceki benzer modellerde olduğu gibi ROG etiketini taşımaktalar. En kaliteli bileşenler ve üst-düzey teknolojilerle donatılmış bu anakartlar, diğer P55 platformları arasında en gelişmiş seçenekler olarak görünüyorlar.

Oyun için tasarlandılar

Oyun için tasarlandılar

Maximus III Serisi anakartlar en iyi oyun deneyimini yaşatmak için gelişmiş özelliklerle beraber geliyorlar.

GameFirst: Benzersiz bir trafik şekillendirme teknolojisi olan GameFirst, internet trafiğini kullanıcıların ihtiyaçlarına göre ayarlayarak, oyun esnasında ister internetten dosya indirsinler, isterlerse de chat (sohbet) yapsınlar, oyunun ping (gecikme) süresini sürekli olarak düşük tutabiliyor.

Speeding HDD: Çift kanal tasarımını kullanan Speeding HDD veri transfer hızını iki katına çıkararak oyunun yüklenme süresini kısaltıyor. Kullanıcıların bu teknolojiden tam manasıyla yararlanmak için Maximus III serisi anakartlara bir çift SATA sabit disk takmaları yeterli. Diskler otomatik olarak yapılandırıldığından elle değişiklik yapılmasına gerek kalmıyor.

SupremeFX X-Fi: Creative Labs'ın Crystalizer, CMSS3D ve EAX gibi en gelişmiş teknolojilerini barındıran SupremeFX X-Fi oyunlarda mümkün olan en gerçekçi ve doğru ses efektlerini veriyor. SupremeFX X-Fi'nin bu en yeni versiyonunun Blu-ray çıkışı da bulunuyor.

Maksimum modifiye imkanı

Maksimum modifiye imkanı

Maximus III Serisi anakartlar ROG Connect adlı devrim niteliğinde bir overclock arayüzüne sahipler. ROG Connect kullanıcıların USB kabloyla ayrı bir bilgisayar üzerinden (mesela bir notebook) iROG kontrol panelini bağlamalarını sağlıyor. Böylece kullanıcılar sistemlerine örneğin bir dizüstü bilgisayar üzerinden overclock uygulayabilirler, POST kodunu ve sistem durumunu görüntüleyebilirler.

Maksimum Uyumluluk
Bellek ayarlarını yapmak genellikle zor ve sabır isteyen bir iştir. ROG Maximus III Serisi anakartlar sahip oldukları MemPerfect özelliği sayesinde olası bellek sorunlarından kolayca kurtulmanıza yardımcı oluyorlar. MemPerfect belleğin varsayılan ve güvenli ayarlarını otomatik olarak algılayarak gerekli testleri yaptıktan sonra sistemi açıyor. Böylece yeni bellek aldığınızda veya bellek ayarlarını değiştirdiğinizde sistemin açılmaması gibi bir risk söz konusu olmuyor. Ayrıca sistem kararlılığı da bu şekilde garanti altına alınmış oluyor.

Farklı İhtiyaçlar İçin Farklı Tasarımlar
Maximus III Serisi anakartların her ikisi de benzer özelliklere sahip olsalar da (ROG Connect, GameFirst ve MemPerfect) özellikle form faktörü bakımından birbirlerinden ayrılıyorlar. Sonuçta ASUS, ROG ayrıcalığını farklı ihtiyaçları ve istekleri olan herkesin yaşamasını istiyor.

ATX form faktöründeki Maximus III Formula, P55 anakartların en iyisine sahip olmak isteyenler ve en gelişmiş özelliklerden faydalanmak isteyenler için tasarlandı. mATX form faktöründeki Maximus III GENE ise kasa modifikasyonuyla ilgili kişileri, uygun fiyatlı ve az yer kaplayan bir oyun sistemi toplamak isteyenleri hedefliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları