Az Bilinen 4 Hesaplı ve İyi Telefon!

Hesaplı ve iyi bir telefon arıyorsanız ve büyük isimlerin modelleri fena halde cebinizi yakıyorsa, işte sizin için 4 harika telefon!

Az bilinen 4 hesaplı ve iyi telefon!

Yeni bir telefon satın almak istiyorsunuz ancak bütçeniz, bir akıllı telefona binlerce lirayı dökecek kadar geniş değil. Canınızı sıkmanıza hiç gerek yok, çünkü piyasada tasarruf etmenizi sağlayacak birçok iyi telefon var. Aşağıda Samsung, Apple, Sony ve HTC'nin üst seviye telefonlarını aratmayan yeteneklere sahip, az bilinen 4 telefonu sizin için sıraladık.

1. Oppo F1

Oppo, belki ismini hiç duymadığınız bir Çinli firma; ancak aslında dünyanın en büyük dördüncü telefon üreticisi. Son yıllarda etkileyici telefonlar ortaya çıkaran Oppo'nun F1'i de hiç fena değil. 5 inç'lik 720p ekrana sahip telefon, Qualcomm Snapdragon 612 işlemci, 3GB RAM ve 13MP kamerayla geliyor. Ön yüzde ise selfie'lerinizi yeterince net yakalayacak 8MP'lik bir kamera var.

2. Huawei G8

Uygun fiyata tamamen metal giydirilmiş bir telefon mu istiyorsunuz? Huawei G8 bu işi başardığı gibi, listemizdeki hiçbir telefonda olmayan parmak izi tarayıcısıyla geliyor. 5,5 inç Full HD ekran sunan telefon, düşük ışık performansı iyi olan 13MP'lik bir arka kameraya sahip.

3. OnePlus X

OnePlus'ın adını birçok kez duymuş olmalısınız; peki firmanın uygun fiyatlı bir model ürettiğini biliyor muydunuz? Geçen sene piyasaya sürülen OnePlus X, 5 inç Full HD ekran, metal kenarlı kaliteli bir tasarım ve güçlü dahili özelliklerle geliyor. Telefon henüz Android Marshmallow'u desteklemiyor ve depolama alanı sadece 16GB. Ancak güncellemenin gelecekte sunulması bekleniyor ve telefonun depolama alanını microSD desteği sayesinde genişletebiliyorsunuz.

4. Xiaomi Redmi 3S

Yine Çin merkezli bir üretici olan Xiaomi, uygun fiyatlı Redmi 3S, 5 inç'lik 720p ekran, Android 6 Mashmallow, 2GB RAM, Snapdragon 420 işlemci ve 16GB depolama alanıyla geliyor. 4.100mAh'lik devasa piliyle sizi gün içerisinde yarı yolda bırakmayacak olan telefonda 13MP'lik bir arka kamera bulunuyor.

Okuyucu Yorumları