BEA Systems: "Servis Odaklı Mimariler"

Kurumsal e-iş altyapı platformları üreticisi BEA Systems, müşterilerinin bilgi işlem ortamlarının kullanımını kolaylaştırmak, kullanım maliyetlerini düşürmek ve mevcut kaynakları rekabet avantajı yaratacak şekilde yönlendirmek konusunda önemli çalışmalar yürütüyor.

BEA Systems: "Servis Odaklı Mimariler"

Bu kapsamda, BEA Systems, müşterilerini servis odaklı bilgi işlem mimarisine (SOA) geçirmek için yeni bir girişim başlattı.

Servis odaklı mimari, servis ya da bileşen olarak temsil edilen kurumsal mantığın paylaşılması, yeniden kullanılması ve yönetilmesi ile ilgili bir dizi ilke ve uygulamayı içeriyor. Servis odaklı mimariler süreç otomasyonu sağlayarak verimlilik ve gelir artışı yaratıyor.

BEA Systems kullanıcılara, servis tabanlı mimarileri hızla yaratmakta yararlanabilecekleri standart tabanlı, birleşik altyapı platformu olan WebLogic'i sunuyor. BEA'in servis tabanlı mimari yaklaşımı, farklı sistemler ve Web varlıkları arasında sıkı bir entegrasyon ve iletişim sağlıyor. BEA WebLogic Platformu ortak bir yönetim, güvenlik, kullanıcı arayüzü ve kodlama çatısı sunarak yeni servislerin ve diğer bazı özelliklerin sunulmasını kolaylaştırıyor.

BEA Systems, Türkiye'de eSolutions tarafından temsil ediliyor.

Okuyucu Yorumları