Blizzard'dan HotS Adına Zor Karar: Espor'da Yok!

Blizzard, kaynaklarını farklı alanlara doğru kaydıracağını ve Heroes of the Storm'un bu sene espor'da bulunmayacağını açıkladı.

Blizzard'dan espor planları iptal!

Her yaptığı oyunla adını oyun severlerin gönlüne kazımış olan Blizzard, bu defa fanlarını üzdü. Evet, Blizzard'ın ücretsiz MOBA oyunu Heroes of the Storm, bu sene espor takviminde yer almayacak. Açıklama, direkt olarak Blizzard Entertainment resmi sitesinden yapılırken, açıklamayı yazan J. Allen Brack ve Ray Gresko, bunun onlar için de zor bir karar olduğunu söylüyor.

2015 yılından itibaren free-to-play olarak oyun dünyasına adımını atan Heroes of the Strom'un 2019 yılı içinde Heroes Global Championship ve Heroes of the Dorm etkinlikleriyle espor dalında yer almayacağını açıklayan şirket yetkilileri, kaynaklarını oyuncular için daha faydalı olacağını düşündükleri alanlara kaydırmaya karar vermişler. Bu seçim, Blizzard için oldukça zor bir karar olmuş.

Ancak Heroes of the Strom'un yeni güncellemelerle yeni karakterler alacağının altını çizen Blizzard, ayrıca yine etkinliklerin de yer alacağını açıkladı.

Okuyucu Yorumları