Bu Apple cihazları artık yok!

Apple, dev etkinliğinde çok sayıda yeni ürün tanıtırken, bu cihazları da resmi olarak "öldürdü"

Bu Apple cihazları artık yok!

Apple altın ve roze altın kasa gibi yeni Apple Watch tasarımlarının yanı sıra Hermés kayışa sahip modelleri tanıtsa da, aynı zamanda mevcut kombinasyonlarının bazılarını piyasadan kaldırmış durumda.

TechRadar'a konuşan bir Apple Store yetkilisi, yeşil kordona sahip Apple Watch modellerinin bugünden itibaren satın alınamayacağını söyledi. Aynı zamanda siyah spor kordon ile paslanmaz çelik kasa da satıştan kaldırıldı. Tabi hala ekstra ücret ödeyerek kordonları ayrı olarak satın alabilliyorsunuz.

Apple, yeni modelleri dizayn ederken muhtemelen şimdiye kadar olduğu gibi tüketici taleplerini göz önünde bulundurmuş olmalı. Ancak bu haber piyasadan çekilen kombinasyonların herhangi birinde gözü olanlar için can sıkıcı olacak.

Satıştan kalkan Apple Watch modellerinin yanı sıra, iPad mini 3 de artık raflarda olmayacak. iPad Pro ile birlikte tanıtılan iPad mini 4, iPad mini 3'ün yerini almış durumda.

Son olarak iPhone 5C de, artık satın alınabilir bir cihaz olmayacak. iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ın tanıtılması ile birlikte, en düşük iPhone modeli iPhone 5S olacak.

Okuyucu Yorumları