Bursalılar Media Markt'ı çok sevdi!

12 bin Bursalı Media Markt'a girebilmek için sıraya girdi; açılış ise tam bir karnavaldı...

Media Martk tam gaz!

17 Aralık Çarşamba gece yarısı, Türkiye'de sekizinci, Bursa'da ise ilk mağazasının kapılarını Bursa Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Şener, Media Markt Türkiye Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Nuri Topatan ve Yavuz Bingöl kurdela keserek açtı.

Öğlen saatlerinden itibaren mağaza önünde kuyruğa giren Bursalı teknoloji tutkunları, Media Markt tarafından dağıtılan 10.000 adet pide döner sandviç ve ayran ile karınlarını doyururken Yavuz Bingöl'ün şarkılarıyla müzik şöleni yaşadılar.

Saatler gece yarısını gösterdiğinde ise 250 kişilik güvenlik ekibi ve 72 personelin görev yaptığı mağazanın kapıları açıldı ve açılışa özel fiyatlarla ürünler satışa sunuldu.

Bursa'daki ilk mağazalarını açmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Media Markt Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan ise "Avrupa'nın 1 numaralı teknoloji marketi Media Markt olarak, tüm dünyada yaşanan ekonomik krize rağmen katma değer ve istihdam yaratmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz ay İstanbul'da açtığımız 7. mağazamızdan sonra, şimdi Bursa'daki ilk mağazamızı açmanın heyecanını yaşıyoruz. Başta öğrenciler olmak üzere Bursa'da yaşayan herkesin en son teknoloji ürünlerine daha kolay ulaşmasını sağlayacağız. En önemlisi de Bursalılar dünya markalarını en ucuza satın alabilecek ve Media Markt'ın yüksek servis kalitesinden kolaylıkla faydalanabilecekler" diye konuştu.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları